Başkan Gültak’tan, 1 Mayıs kutlaması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Gültak’tan, 1 Mayıs kutlaması


 

Başkan Gültak: ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, “Hak, her daim hak edene alın teri kurumadan verilmelidir. Bu nedenle her koşul ve şart altında işçilerimizin yanındayız” dedi.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, “İnsana ve emeğe büyük değer veren anlayışla hareket ediyor; hakkı gecikmeksizin hak edene teslim ediyoruz” diyen Başkan Gültak; Ülkemizin en değerli sermayesi, sahip olduğu emek gücüdür.

Zira ülkelerin ekonomik güçlenmesi ve halkın refah seviyesinin yükselmesinde, işçi kesiminin çok büyük emeği ve katkısının olduğu bir gerçektir. Nitekim gerek şehrimizin, gerekse de ülkemizin çok daha müreffeh, güzel ve mutlu yarınlara emin ve kararlı adımlarla ilerlemesinde, işçilerimizin alın terine, emeklerine şüphesiz büyük ölçüde ihtiyacımız vardır.

Akdeniz Belediyesi olarak bizler de sosyal belediyecilik anlayışı gereği; işçi ve emekçi kardeşlerimizin her zaman yanında yer alıyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için alın terini esirgemeyen, Akdeniz’e hizmet yolundaki en büyük gücümüz olan emekçi kardeşlerimiz başta olmak üzere; işini emeğiyle yapan tüm emekçilerin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA