3 puandan fazlası gidebilir! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3 puandan fazlası gidebilir!


 

Eskişehirspor ile Yeni Mersin İdman Yurdu arasında oynanan maçta gerçekleşen olaylarda taraftarlar hem polise hem de stada zarar verirken, yaşanan uzun süreli arbedeler amatör kameralara yansıdı.

Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. son düzlüğe girilen ligde Eskişehirspor'a kaybederek büyük avantajını kaybetti. Ligin 31'inci haftasında Eskişehir'de Eskişehirspor ile karşı karşıya gelen Kırmızı Lacivertli ekip ligde kalması mucizelere bağlı olan Eskişehirspor'a 2-1 kaybederek şampiyonluk yarışında büyük yara almıştı. Maçtan sonra yaşananlar ise maçın önüne geçerek Türkiye gündemine oturdu. Hakemin bitiş düdüğü ile kendilerine ayrılan yere büyük hasar veren, protokol ve polisle de karşı karşıya gelen Şeytanlar grubunun öfkesi dinmek bilmedi.

 

CEZA KAPIDA

Eskişehirspor ile Yeni Mersin İdman Yurdu arasında oynanan maçta gerçekleşen olaylarda taraftarlar hem polise hem de stada zarar verirken, yaşanan uzun süreli arbedeler amatör kameralara yansıdı. Mücadeleye saha dışında gerçekleşen olaylar damga vurdu. İddiaya göre takımlarını desteklemek için Eskişehir’e gelen Mersinli taraftarlar, Porsuk Bulvarı üzerindeki köprüye pankartlarını asıp, sosyal medyadan 'Şampiyonluk bayrağımız Eskişehir semalarında. Herkese gider, inan fark etmez' başlıklı paylaşımı yaptı. Ardından iki takımın taraftarları arasında gerginlik başladı.

Maç saatinin yaklaşması ile stada doğru yürüyen Mersinli bir taraftar, sosyal medyada paylaştığı görüntüde ‘Eskişehirli arıyoruz’ ifadelerini kullandı. Müsabaka öncesinde karşı karşıya gelen iki takım taraftarları arasında kovalamaca ve zaman zaman kavga yaşandı.

Yine iddiaya göre maçın başlamasıyla kendilerine ayrılan deplasman tribününde maçı izleyen Mersinli taraflar, ev sahibinin attığı gollerden sonra adeta çılgına döndü.

Mersinli taraftarların koltuk ve koruma plakaları başta olmak üzere stada zarar verdiği görüldü.

Mersinli taraftar ile Eskişehirsporlu yönetim arasında da gerilim yaşanırken, kayda alınan görüntülerde taraftarların söktükleri koltukları fırlattığı görüntülere yansıdı. Takımlarının geri düşmesiyle iyice gerilen Mersinli taraftarların, kendi aralarında kavga ettikleri de öğrenildi.

Güvenlik güçlerinin müdahale ettiği olaylarda özellikle bazı kadın ve çocuk taraftarların ezilme tehlikesi geçirdiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Olaylı geçen maç sonrası stattan ayrılan taraftarların görevli polisleri de yaraladığı görüntülendi.

Tüm bu yaşananlardan sonra Mersin İdman Yurdu kulübüne ceza gelmesi gündeme geldi. Kulislerde konuşulan ise Mersin idman Yurdu'nun geriye kalan maçlarını seyircisiz veya büyük para cezası geleceği konuşuldu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA