Kırmızı Şeytanlardan otobüs isyanı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kırmızı Şeytanlardan otobüs isyanı!


 

Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ’nin, bu önemli maçta 12’inci adamı olacak olan Kırmızı Şeytanlardan otobüs isyanı geldi!

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyon olmak için adeta gün sayan Yeni Mersin İdman Yurdu, Pazar günü deplasmanda ligin 31'inci haftası kapsamında Eskişehirspor’a konuk olacak.

Şampiyonluk yolundaki Kırmızı Lacivertli ekip bu maçı kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Ancak bu önemli maçta 12’inci adamı olacak olan Kırmızı Şeytanlardan otobüs isyanı geldi!

 

“ESKİŞEHİR’E GİTMİYORUZ!”

 

Yeni Mersin İdman Yurdu’nun taraftar grubu Kırmızı Şeytanlar, Eskişehir’e ulaşım için gereke araç desteğinin yeterli sayıya ulaşmadığını açıkladı.

Şeytanlar Grubu tribün liderleri; Serdal Gül, Murat Tanış ve Mustafa Demirtaş adına sosyal medyadan yapılan açıklamada, “Yenişehir Belediyesi 3 büyük otobüs, Akdeniz Belediyesi 1 küçük otobüs, Toroslar Belediyesi 1 büyük otobüs, Ticaret ve Sanayi Odası 1 küçük otobüs, Büyükşehir Belediyesi 1 büyük otobüs, Mezitli Belediyesi 1 büyük otobüs, Organize Sanayi 1 büyük otobüs, Mahir Akbaş 1 büyük otobüs, Servet Özdemir 1 büyük otobüs ve Mazlum Balkan 1 küçük otobüs verdi.

Bizlere Eskişehir deplasmanı için otobüs desteğinde bulunanlara teşekkür ederiz lakin bu sayı çok yetersiz! Bizim en az 30 adet otobüse ihtiyacımız var! bu şartlarda Şeytanlar Grubu olarak Eskişehire gitmemiz söz konusu olamaz otobüs sayımız tamamlanmayana kadar gitmeme kararı alıyoruz!” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA