13 vekil Mersin için bir araya gelmek zorunda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

13 vekil Mersin için bir araya gelmek zorunda


 

Lobi eksikliği nedeniyle yıllardır hak ettiğini alamayan Mersin’de, seçim öncesi vekil adayları ile buluşmaya hazırlanan iş dünyası yeni dönemde benzer hatalara düşülmemesini istiyor. MEP Dönem Sözcüsü Özcan Demir, 14 Mayıs sonrası Mersin milletvekillerini buluşturmak için çalışacaklarını söyleyerek, “Mersin için bir araya gelmek zorundalar” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Yıllardır vergi ödemede ilk 7 il arasında yer almasına rağmen yatırımda 24’üncü sırada yer alan ve lobi eksikliği nedeniyle hak ettiği yatırımları almayarak sorunlarını çözümü sağlanamayan Mersin’de, seçim sonrası iş dünyası benzer hatalara düşülmemesi için harekete geçti.

14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri öncesi, Mersin iş dünyası vekil adayları ile buluşmaya hazırlanıyor. Mersin Ekonomi Platformu (MEP) ve Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (Mersin SMMMO) TBMM’de grubu bulunan partilerin milletvekili adaylarının katılacağı şehrin sorunlarını, çözüm önerilerini ve bileşenlerin mesleki sorunlarının sunulacağı programı kamuoyuyla paylaştı.

 

MERSİN HAK ETTİKLERİNİ İSTİYOR!

Siyasi partilerle buluşma programını Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşan MEP Dönem Başkanı Özcan Demir, Mersin’in ekonomik büyüklük olarak 5’inci sırada yer aldığını anımsatarak, “Vergi ödemesinde, ülke ekonomisine katkıda ise her zaman ilk 10’da yer alan bir kent… Peki bu kadar katma değer sağlayan Mersin, neden verdiğini alamıyor? Bu kentin hakkı neden başka şehirlere veriliyor?

 

“MERSİN, YATIRIMLAR VE PROJELER İLE HAKKETTİĞİ YERDE OLMAK İSTİYOR”

Sürekli bölgesel yatırım ve kent projeleri için vaatler verilen Mersin, iki seçim arasında unutulan ama seçimler yaklaşınca hatırlanan kent olmak istemiyor. Kenti temsil eden bütün siyasi aktör ve yerel yöneticilerin kent adına daha cesur ve sorunların takipçisi olmalarını bekliyoruz. Mersinliler olarak uzun zaman sorunlarımızın çözülmesini bekledik ama artık zaman kaybetmek istemiyoruz. Devletimizin önemli gelirler elde ettiği, stratejik konumdaki Mersin, yatırımlar ve projeler ile hakkettiği yerde olmak istiyor.

 

“MİLLETVEKİLLERİNE BU GÖREVLERİNİ SIK SIK HATIRLATACAĞIZ”

Barış, kardeşlik ve hoşgörünün kentlileri olarak, bu güzel kentimizin daha güzel olması, yatırımlar alması için TBMM’ye girecek bütün siyasi partilerin milletvekillerine büyük görevler düşmektedir. Mersin Ekonomi Platformu olarak milletvekillerine bu görevlerini sık sık hatırlatacağız.

Biz MEP bileşenleri olarak kentimizin sorunlarını ve beklentilerini TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin milletvekili adaylarına iletmek ve görüşlerini almak için toplantılar düzenleyeceğiz.  Toplantılarımız, program dahilinde Mali Müşavirler Odası’nda yapılacaktır” diye konuştu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA