Serdar Akinan gözaltına alındı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Serdar Akinan gözaltına alındı


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in danışmanlığı yaparak finanse edildiği iddia edilen gazeteci Serdar Akinan, siyasiler dahil birçok isim hakkında çarpıcı iddialar ileri süren Muhammed Yakut ile röportaj sonrası gözaltına alındı.

Hediye Eroğlu

 

Son dönemde siyasiler dahil olmak üzere birçok isim hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan Muhammed Yakut'la ilgili yayınlar yapmaya başlayan ve Yakut'un iddialarını gündeme getiren gazeteci Serdar Akinan gözaltına alındı.

Akinan, gözaltına alındığını bu sabah saat 05.16'da Twitter hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu. Mesajında, "Gözaltına alınıyorum. Ayvacık ilçe emniyete götürülüyorum" ifadelerini kullanan Akinan, paylaşımına emniyet ekiplerinin evine geldiği sırada çekilmiş bir videoyu da ekledi.

 

MERSİN’DE FİNANSE EDİLİYOR İDDİALARI GÜNDEEM GELMİŞTİ

Geçen yıl CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından fonlandığı ortaya çıkan Belediye Başkanı Vahap Seçer'in Basın Danışmanı Serdar Akinan'ın 'Kandil Dağın Gölgesi' isimli PKK propaganda filminin yönetmenliğini yaptığı ortaya çıktı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in belediye ve kendi reklamını yapması için Serdar Akinan'a servet ödediği iddiaları büyük tepki çekmişti.

Öğrenilen bilgiye göre, Vahap Seçer'in Basın Danışmanı olan Serdar Akinan, belediyeden 5 adet 90 saniyelik reklam filmi için ayda 375 bin TL aldı. Yılda 4 milyon TL'ye yakın ödeme alan Akinan'ın ekipman ve personel ihtiyacını da Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden karşıladığı öne sürüldü.

Akinan iddialar sonrası Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki danışmanlık görevinden ayrılmıştı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA