Gollü başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gollü başladı


 

İkinci devrenin gollü başladığı Mersin Süper Amatör Lig’de, lider Camspor, yakın takipçisi Erdemli Belediyespor ve Akdeniz Belediyespor play-off’da ilk galibiyetini aldı. Mersin 33 FK’nın 6’ıncı haftaya girildiği ligde henüz galibiyeti bulunmuyor.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig’in play-off maçlarında 2'inci devre başladı. 11 golün atıldığı haftada lider Camspor ikinci yarıya galibiyetle başladı. Yakın takipçisi Erdemli Belediyespor'da ikinci yarıya 3 puanla başlayarak zirve yarışı içinde kaldı. Akdeniz Belediyespor ise play-off'da ilk galibiyetini aldı. Mersin 33 FK'nın 6'ıncı haftaya girildiği ligde henüz galibiyeti bulunmuyor.

 

LİDER KAZANARAK GİDİYOR

Normal sezonu da lider tamamlayan Mersin Camspor iyi futbol oymasa da en azından liderliğini play-off maçlarının ardından da sürdürmeyi başardı. İkinci yarının ilk maçında  Mersin 33 FK'yı konuk eden Camspor zaman zaman zorlansa da 4-1 kazanarak puanını 14 yaptı. 6'ıncı haftaya da lider giren Mavi Beyazlı ekip liderliğin keyfini sürüyor.

Camspor hafta sonu lig 4'üncüsü Mut İdman Yurdu'na konuk olacak. Mavi Beyazlı ekip kazanırsa büyük bir engeli aşmış olacak. Ev sahibi Mut İdman Yurdu ise kaybetmesi halinde play-off'a erken havlu atacak. Mut İdman Yurdu için 6 puan değerinde bir karşılaşma olacak. Mersin FK aldığı bu mağlubiyet ile şampiyonluk şansını yok denecek kadar azalttı. Mersin FK hafta sonu Erdemli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

ERDEMLİ TAKİPTE

Ligde ikinci sırada yer alan Erdemli Belediyespor haftanın maçında şampiyonluğun favorilerinden olan Mezitli 33 Spor engelini 2-0'lık skorla aşarak liderin ensesinden ayrılmadı. Her iki takımında açık futbol oynayarak kazanmak için sahaya çıktığı karşılama izleyenlere keyif verdi. İki takımında kazanmaya yakın olduğu maçta  gol bölgesinde daha şanslı olan Erdemli temsilcisi 2-0 kazanarak büyük bir engeli aşmış oldu.

Erdemli Belediyespor hafta sonu lige havlu atan Mersin 33 FK'ya konuk olacak. Erdemli Belediyespor bu karşılaşmayı kazanıp lider Camspor'un puan kaybetmesini bekleyecek. Erdemli Belediyespor'un 11 puanı bulunuyor.

 

İLK GALİBİYETNİ ALDI

Play-off'lara istediği gibi başlayamayan Akdeniz Belediyespor ikinci yarının ilk maçında Mut İdman Yurdu Beledieyspor'u  4-0 yenerek hem ilk galibiyetini aldı hem de az olan şampiyonluk şansını taze tuttu. Seyfi Ali Türkoğlu Suni Çim sahada oynanan karşılaşmada Akdeniz Belediyespor ev sahibi olmanın avantajı ile maçın ilk dakikalarında baskılı oynadı.

Konuk ekip ilk yarının ortalarında oyuna eşitliği getirse de skor anlamında geriye düşmekten kurtulamadı. Akdeniz Belediyespor ilk yarı ve ikinci yarı bulduğu gollerle karşılaşmayı 4-0 kazanarak galibiyet duygusunu yaşadı. Akdeniz Belediyespor 5 puan ile 5'inci sırada yer alıyor. Mut İdman Yurdu ise 7 puanda kalarak şampiyonluk umutlarını azalttı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA