İYİ Parti Mersin’de startı verdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ Parti Mersin’de startı verdi


 

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programla 13 milletvekili adayı sahaya resmen indi. Tarsus Dörtler’de konvoyla karşılanan milletvekili adayları vatandaşla kucaklaştı.

Gizem Ekici

 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimleri için aday listelerini YSK’ya sunan siyasi partilerde adaylar da çalışmalarına başladı. Bu kapsamda İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı da 28. Dönem Milletvekili aday tanıtım programı düzenledi.

İYİ Parti adayları Tarsus Dörtler mevkiindeki karşılama töreninin ardından kalabalık bir konvoyla ilk olarak Tarsus şehir turu attılar. Karşılama programında İl Başkanı Mehmet Dutar, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar yer aldı. Burada vatandaşlarla kucaklaşan 13 milletvekili adayı daha sonra yine konvoy eşliğinde İYİ Parti Mersin İl binasına geçti.   

İYİ Parti’nin Mersin milletvekili adayı olarak seçimlerde TBMM vizesi almak için mücadele edecek olan Burhanettin Kocamaz, Aydın Enes Seydanlıoğlu, Ali Er, Esra Kahraman, Özer Özel, Mehmet Turgut, Yüksel Çelik, Esin Erkoç, Ali Rıza Özdeniz, Mehmet Türe, Mehmet Yunus Seven, Mustafa Ateş ve Hilal Usta partililere tanıtıldı. Programda adaylar tek tek kürsüye çıkarak projeleri hakkında konuştu.

 

“BELEDİYENİN NE OLDUĞUNU BU KENTTE YAŞAYAN HERKESE GÖSTERDİK”

İYİ Parti’nin 14 Mayıs seçimlerinde Mersin 1. Sırasından milletvekili adayı olarak gösterdiği önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz, sloganlar eşliğinde kürsüye çıktı. Partilileri selamlayan Burhanettin Kocamaz, “Cumhuriyet tarihi boyunca Mersin’in kırsalı, Yörük ve Türkmenlerin yaşadığı bölge, hiçbir iktidar döneminde ciddiye alınmamıştı. Allah’tan yasa değişti de değişen yasayla birlikte kurucu belediye başkanlığını üstlendik. Dağ, taş demeden, Torosların tepesinden Akdeniz’in içine kadar her yere hizmet götürdük. Devletin ne olduğunu, belediyenin ne olduğunu bu kentte yaşayan herkese gösterdik” dedi.

Türkiye’nin zor bir dönemeçten geçtiğini ifade eden İYİ Parti GİK Üyesi ve Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, “Maalesef bu ülkede dürüst olanın, bu ülkeye hizmet edenin, bu millete sahip çıkanın cezalandırılmadığı dönem yoktur. Ama önemli değil, ömrümüz mücadeleyle geçmiş. Allah’a çok şükür 25 yıllık hizmet hayatımızdan sonra da halkımızın arasında alnımız açık, başımız dik dolaşıyoruz. Allah’a çok şükür” diye konuştu.

 

“MİLLETİMİZİN BU KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMESİ LAZIM!”

Burhanettin Kocamaz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülke gerçekten her geçen gün bu ucube yönetim sistemiyle çukura giriyor. Çiftçimiz perişan, işçimiz perişan, işveren perişan, üreten perişan, tüketen perişan velhasıl herkes perişan. Artık milletimizin uyanması lazım. Milletimizin bu kötü gidişe dur demesi lazım. Bu iktidarı 14 Mayıs’ta gönderip, geleceğimizi kurtarmamız lazım!”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA