AKP’DEN SÜRPRİZ LİSTE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP’DEN SÜRPRİZ LİSTE


 

Şanlıurfalı Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinde AKP tarafından Mersin’den aday gösterildi.

HEDİYE EROĞLU

 

AKP’nin Mersin’de ki ekonomi alanında öne çıkan isimleri milletvekili gösterme geleneği değişmedi. Daha önceki yıllarda Kürşat Tüzmen’den, Zafer Çağlayan’a ve Lütfi Elvan’a kadar genellikle ekonominin emanet edildiği isimleri Mersin’den vekil yapan AKP, yine benzer bir yol izledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğinin açıklamasının ardından Şanlıurfalı Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin Mersin’den aday olacağı iddia edildi. İddialar partilerin milletvekili listelerini YSK’ya teslim etme süreci ile haklı çıktı. Bakan Nebati, 14 Mayıs seçimlerinde AKP’den Mersin birinci sıra milletvekili adayı oldu.

AKP’de ikinci sırada Ali Kıratlı, 3’üncü sırada Havva Sibel Söylemez, 4’üncü sırada Faruk Dinç, 5’inci sırada Mehmet Akdoğan, 6’ıncı sırada Ali İhsan Gök, 7’inci sırada Serkan Tanrıkulu, 8’inci sırada Hakkı Meniz, 9’uncu sırada Fatih Dölek, 10’uncu sırada Mustafa Erim, 11’inci sırada Firdevs Aktürk, 12’inci sırada Halit Pekduran ve 13’üncü sırada Seçkin Taş yer aldı.

Partide 3 dönem kuralına takılan eski bakan Karamanlı Lütfi Elvan, listede kendine yer bulamazken, bir önceki dönem il başkanı Cesim Ercik de yine listeye giremeyen isimlerden oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA