Periler bugün kupasına kavuşuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Periler bugün kupasına kavuşuyor


 

TKBL’de mücadele eden temsilcimiz Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bugün oynayacağı Botaş maçı sonrası ligi şampiyon olarak tamamlayarak, kupasına kavuşacak

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nin (TKBL) bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı, 30’uncu hafta kapsamında bugün evinde Botaş Gelişim’i konuk edecek.

Genç, diri ve son ana kadar mücadele eden kaliteli bir ekip olan Botaş’ı yenerek şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen Tarsuslu Periler, saat 14:00 Edip buran Spor Salonunda parkeye kazanmak için çıkacak.

Ligde oynadığı 27 karşılaşmada 23 galibiyet 4 mağlubiyetle ligin ilk haftasından itibaren liderliği kimseye kaptırmayan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nı Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu, sezon başından bu sürece kadar ekibiyle istikrarlı bir süreç yaşadı. Ligin En başarılı Coach'u olma başarısını gösteren Secerlioğlu, kariyerinde kazandığı kupalara bir yenisini daha ekleyerek bugün taraftarıyla öğrencileriyle teknik ekibiyle yönetim kurulu üyeleriyle ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın katılımıyla şampiyonluk kupasını kaldıracak ve sezon bitiminde aldığı 2 kupanın gururunu yaşayacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA