Sinan Ateş etkisi: Olcay Kılavuz 1 numaraydı, 4 numara oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sinan Ateş etkisi: Olcay Kılavuz 1 numaraydı, 4 numara oldu


 

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasına adı karışan MHP’li Kılavuz yine aday gösterildi. Ancak MHP’nin iki milletvekili çıkardığı Mersin’de geçen seçim 1. sırada olan Kılavuz bu kez 4. sırada yer alabildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayıyla gündeme gelen MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP’nin 28’inci dönem milletvekili aday listesinde yeniden yer aldı. Kılavuz MHP’nin listesinde Mersin’de 4’üncü sıradan aday olarak gösterildi. Kılavuz 2018 seçimlerinde ise Mersin’den birinci sırada aday gösterilmişti. MHP bir önceki genel seçimde Mersin’den iki milletvekili kazanmıştı.

13 milletvekili bulunan Mersin'den son seçimde vekilliklerin 4'ünü AK Parti, 3'ünü CHP, 2'sini HDP, 2'sini ise İYİ Parti kazanmıştı.

 

NE OLMUŞTU?

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in suikast sonucu öldürülmesinden önce konum bilgisi paylaşmak ve tetikçi Eray Özyağcı'yı kaçırmakla suçlanan tutuklu sanıklardan eski Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticisi Tolgahan Demirbaş, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un da bulunduğu evde gözaltına alınmıştı. Demirbaş’ın Kılavuz’un da oluğu evde yakalanmasına ilişkin polislerin tuttuğu tutanağın "kaybolduğu” ortaya çıkmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA