Tarsus’ta, Süper Lig’e merhaba buluşması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta, Süper Lig’e merhaba buluşması


 

HEDİYE EROĞLU

 

Bu sene yükseldiği Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde (TKBL) fırtına gibi esen ve bitime 3 hafta kala Edip Burhan Spor Salonunda karşılaştığı İzmit Belediyesi Kadın Basketbol takımını 66/59 mağlup ederek lig şampiyonluğuna ulaşan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, kupasını almaya hazırlanıyor.

Sezon öncesi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın, kulüp yönetimi ve Başantrenör Mustafa Secerlioğlu’ndan istediği lig ve cumhur başkanlığı kupaları için büyük bir mücadele veren takım, iki hedefine de ulaştı.

Yarın Mersin’deki Edip Buran Spor Salonunda saat 14:00’da oynanacak karşılaşma için Tarsus’tan Mehmet Çelebi Spor Salonu ve Tarsus Şehir Stadyumu önünden saat 12:00’de ücretsiz servisler kaldırılacak.

Kupa töreni öncesi takım, sponsoru bir firma tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe; As Başkan İsmail Altun ile Başantrenör Mustafa Secerlioğlu katılım sağladı. Ligde oynadığı 27 maçta 23 galibiyetle son 1 haftaya girerken 2022-2023 yılı sezonu şampiyonluğunu ilan eden Tarsus ekibi, kupa töreni öncesi keyifli birbuluşmaya imza atmış oldu. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA