Zirve Mavi Beyaz | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zirve Mavi Beyaz


 

Play of maçlarına sahne olan Süper Amatör Lig’de 3 hafta sonunda dengeli bir süreç geride kaldı. Camspor’un lider, Mut’un ise ikinci olduğu ligde Erdemli Belediyespor ve Akdeniz Belediyespor henüz galibiyet ile tanışamadı.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig’in play-off maçlarında ilk 3 hafta geride kaldı. Dengeli maçlara sahne olan ligde Mersin Camspor liderliğe otururken Mut İdman Yurdu Belediyespor 2'nciliğe yerleşti. Oynanan 3 hafta sonunda Erdemli Belediyespor ve Akdeniz Belediyespor henüz galibiyet ile tanışamadı.

 

LİDER CAMSPOR

Play-off'un 3'ncü haftasında Mersin Camspor güçlü Erdemli Belediyespor'u ağırladı. Her iki takımında galibiyet için oynadığı karşılaşma bol pozisyonlu geçti. Gol bölgesinde daha etkili olan Camspor attığı 2 golle  2-1 kazanarak hem 3 puanı aldı hem de liderlik koltuğuna oturdu. 7 puan ile lider olan Mavi Beyazlı ekip hafta içi mesaisinde Mezitli 33 Spor ile karşılaşacak.

Play-off'lara büyük umutlarla başlayan Erdemli Belediyespor ise henüz ligde galibiyet alamayan takımlardan. Camspor maçına büyük umutlarla çıkan Erdemli temsilcisi zaman zaman iyi oynadığı karşılaşmadan 2-1 mağlubiyet ile ayrılarak galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Erdemli Belediyespor Çarşamba günü kendisi gibi galibiyeti olmayan Akdeniz Belediyespor'a misafir olacak.

 

MUT ÇOK MUTLU

Play-off'un sessiz ve derinden ilerleyen takımı Mut İdman Yurdu Belediyespor oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 12de mağlubiyet alarak Camspor'un  ardından 2'nci lige oturarak takibini sürdürdü. Hafta sonu evinde Mezitli 33 Spor ile karşılaşan Mut ekibi güzel futbolunu 2 golle süsleyerek karşılaşmayı 2-0 kazandı.

4 puan ile ligde 2'nci sıraya yükselen Mut İdman Yurdu Çarşamba günü yine kendi sahasında bu defa Mersin 33 FK'yı konuk edecek. Lige galibiyet ile başlayan Mezitli 33 Spor umutlu gittiği Mut'ta umduğunu bulamadı. Karşılaşmayı 2-0 kaybederek 3'ncü haftaya 3'ncü sırada girdi. Mezitli temsilcisi Çarşamba günü lider Camspor'u konuk edecek.

 

PUANLAR PAYLAŞILDI

Mersin 33 FK Suni Çim Sahada Akdeniz Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Baştan sona dengeli geçen karşılaşmada karşılıklı atılan 1'er gole maç 1-1 sona erdi. Mersin FK oynadığı 3 karşılaşmada tek galibiyet alırken Akdeniz Belediyespor henüz galibiyet duygusunu yaşayamadı. Mersin FK hafta içi mesaisinde Mut'ta Mut İdman Yurdu'na gidecek, Akdeniz Belediyespor evinde kendisi gibi henüz galibiyeti olmayan Erdemli Belediyespor'u ağırlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA