CEZA KAPIDA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CEZA KAPIDA!


 

Yeni Mersin İdman Yurdu, Derincespor karşılaşması sonrası çıkan olaylarda saha karışırken Kırmızı Lacivertlileri ceza endişesi sardı. Şampiyonluk yolundaki MİY, sezonu seyircisiz tamamlayabilir!

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 3. Ligin 26. Haftasında Mersin İdman Yurdu’nun evinde ağırladığı Derincespor maçında istenmeyen görüntüler yaşandı. 1- 1 berabere kalınarak puanların paylaşıldığı karşılaşma sonunda saha karıştı. Hakemin kötü yönetimi maç sonrası ortalığın karışmasına neden oldu. Hakemin bitiş düdüğü ile her iki takımın oyuncuları bir birine girdi. Hakem ise maç bitmesine rağmen sahanın ortasında onlarca polisin korumasında dakikalarca bekledi. Maçın kötü yöneten hakeme tepkiler maç sonrasında da devam etti.

 

NEVŞEHİR’E KIZDI KENDİSİ YAPTI

Ancak ligin bitmesine 4 hafta kala yaşanan çirkin olaylar tepki çekti. Geçen hafta Nevşehirspor deplasmanında benzer şekilde sportmenliğe ve centilmenliğe yakışmayan olaylardan sonra Mersin tek yürek olmuş ve büyük tepkiler gösterilmişti.

Ancak daha aradan bir hafta geçmişken Mersin’de oynana Derince maçında, karşılaşma sonrası yaşananlar Nevşehir maçını aratmadı.

 

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA 3 PUANDAN FAZLASINI KAYBETME TEHLİKESİ VAR

Maçın bitimi ile her iki takım futbolcularının tekme tokat bir.irine girmesi,yöneticilerin aşırı tepki göstermesi MİY’e cezanın önünü açtı. Olası bir ceza alması halinde şampiyonluk yolunda 3 puandan fazlasını kaybetme tehlikesi yaşayan Kırmızı Lacivertliler, kalan 4 maçı için seyircisiz oynama cezası alabilir.

3-4 maç ceza alması ve sezonu seyircisiz tamamlaması gündeme gelen Mersin İdman Yurdu’nda yönetimin sessiz kalması tepki çekerken, kent kamuoyu da bu duruma ilgisiz. Mersin spor camiasının güçsüz lobisi nedeniyle ceza kaçınılmaz olurken, yaşanacak kayıp kentin de hanesine eksi olarak yazılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA