Saltık topu yine kent lobisine attı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Saltık topu yine kent lobisine attı!


 

Kamuoyunu bilgilendirme ve şeffaf yönetim sağlama eleştirilerinin sık sık odağı olan MİY Başkanı Metin Saltık, Derince maçında yaşananlar sonrası topu yine kent lobisine attı!

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Ligin 26. Haftasında Mersin İdman Yurdu’nun evinde ağırladığı Derincespor maçında istenmeyen görüntüler yaşandı. 1- 1 berabere kalınarak puanların paylaşıldığı karşılaşma sonunda saha karıştı. Hakemin kötü yönetimi maç sonrası ortalığın karışmasına neden oldu. Sporcuların karşılaşma sonrası tekme tokat birbirine girdi, hakemin polis eşliğinde dakikalar sonra sahadan çıkabilmesi, yöneticilerin aşırı tepki vermesi ile gerilen ortamda yaşananlar Kırmızı Lacivertlilere seyircisiz oynama cezası verilmesi beklentisine neden olurken camiada belirsiz ve bilinmez bir dönem yaşanıyor.

 

BAŞA DÖNDÜK! KENT TAKIMI… LOBİ… SAHİPSİZLİK…

Kamuoyunu bilgilendirme ve şeffaf yönetim sağlama eleştirilerinin sık sık odağı olan MİY Başkanı Metin Saltık ise, Derince maçında yaşananlar sonrasında da bu tutumunu değiştirmedi. Kentin takımı olamama eleştirilerinde topu hep kent yöneticilere atan ancak kendisi kurum – kuruluşlarla bir araya gelmekte eksik kalan Başkan Saltık, olaylara ilişkin sosyal medya hesabından kısa bir paylaşım yaparak yine benzer bir durum yarattı.

Başkan Saltık, “Her ilin her takımın abis, başkanı, vekilleri var. TBMM’de konuşan mı, adliyede makamlarının ve koltuğunun gücüyle yargıya müdahale eden mi, emniyet mensupları ile birleşip kurgu yaptıranlar mı?.. Çok merak ediyorum; 3 milyon nüfusa sahip Mersin’in ağabeyleri, başkanları, vekilleri ne zaman konuşacak? Takımlarını yanında gerçekten yürekten olacaklar çok merak ediyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA