İYİ Parti Mersin’de temayül yoklaması yaptı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ Parti Mersin’de temayül yoklaması yaptı


 

İYİ Parti, başvuruların yoğun olduğu aralarında Mersin’in de olduğu 15 ilde milletvekili adaylarını belirlemek için sandık kurdu. Genel Başkan Meral Akşener’in kontenjanı haricinde sandıktan çıkan sonuca uyulacak.

HEDİYE EROĞLU

 

İYİ Partinin 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim için propaganda sürecindeki saha faaliyetlerine yönelik çalışmaları sürüyor. Öncelikle aday belirleme çalışmalarına yoğunlaşan İYİ Partide 3 bin 379 aday adaylığı başvurusu değerlendiriliyor.

Başvuruların yoğun olduğu illerde adaylarını ön seçimle belirlemek isteyen İYİ Parti, seçim takvimi çerçevesinde süre yetişmediği için bunun yerine aralarında Mersin’in de olduğu 15 ilde ‘ön seçim’ şeklinde temayül yoklaması kararı aldı.

Bu kapsamda İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, Manisa, Mersin ve Yozgat'ta sandık kuruldu.

Genel Başkan Meral Akşener'in kontenjanı haricinde sandıktan çıkan sonuca uyulacak İYİ Parti’de 36 milletvekilinden Antalya Milletvekili Hasan Subaşı dışındaki 35'i aday adaylığı başvurusunda bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA