Derin yara aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Derin yara aldı


 

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Mersin İdman Yurdu, evinde ağırladığı Derincespor ile 1-1 berabere kalarak büyük yara aldı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3. Ligin 26. Haftasında Mersin İdman Yurdu’nun konuğu Derincespor oldu. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı Lacivertli ekip evinde Derincespor ile 1-1 berabere kalarak büyük yara aldı.

Oysa maça iyi başlayan Mersin temsilcisi konuk ekinin kendi kalesine gol atınca maça resmen 1-0 önde başladı. İlk yarının mutlak hakimi olan Mersin İdman Yurdu ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarı bu defa maça hızlı başlayan ekip Derince oldu. İkinci yarının ilk 15 dakikasında baskılı oynayan konuk takım istediği golü bulmayınca Mersin  İdman Yurdu oyuna dengeyi getirdi.

Maçın son bölümünde ise konuk ekip bulduğu gol ile maça eşitliği getirdi 1-1.  Karşılamada başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı. Mersin İdman Yurdu aldığı beraberlik ile şampiyonluk yolunda büyük yara almış oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA