Haydi Mersin tribüne! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Haydi Mersin tribüne!


 

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bugün karşılaşacağı İzmit Belediyesi’ni yenmesi halinde şampiyonluk kutlaması yapacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele veren Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bugün çıkacağı maçı kazanması halinde şampiyonluk kutlaması yapacak.

Aradan geçen 28 haftada 3 mağlubiyet ve 22 galibiyet ile haftalardır liderlik koltuğunda oturan Tarsuslu Periler, bu haftayı bay geçirdi. Bugün İzmit Belediyesi’ni ağırlayacak olan Tarsus, bu maçı kazanması ile şampiyonluk kutlaması yapmayı planlıyor.

 

TARSUS’TAN ÜCRETSİZ SERVİS KALKACAK

Tarsus Spor Salonu depremler sonrası ağır hasar aldığı için karşılaşmalarını Mersin’deki Edip Buran Spor Salonu’nda oynayan Tarsus ekibi, saat 14:00’deki maç için Tarsus’tan Mehmet Çelebi Spor Salonundan 10 otobüs ücretsiz servis kaldıracak.

Kulüp “Haydi Tarsus tribüne, takımını yalnız bırakma” çağrısı yaparken karşılaşmaya ilginin büyük olması bekleniyor. Belediye bandosu da olacak.

 

HEDEF 3’TE 3

Sezonun son 3 maçında alacakları bir galibiyet ile şampiyonluk kutlaması yapma fırsatı yakaladıklarını ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyleyen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu, “Son 3 maçımız ama bir galibiyet bize yetiyor. Şampiyonluk için hedefimiz 3’te 3 yapmak ancak yapmasak bile yine biz şampiyonluğumuzu ilan ederiz ancak biz oraları düşünmek istemiyoruz.

Eylül ayı sonunda federasyon kupasını aldık ve ondan sonra gözümüzü lig şampiyonluğuna diktik. Ama tabi bu iş söylemlerle olmuyor. Sezonda 9’uncu ayımıza girdik, bugünlere gelene kadar gece gündüz çalıştık. 9 ay gece gündüz tempolu çalışmak çok yorucu bir durum. Ama üst üste gelen galibiyetler, sezon başında alına kupa moral motivasyonumuzu üst düzeye çekti. Son antrenmanda şampiyon olmuş takım havasını gördüm” dedi.

 

”ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Öte yandan Tarsus Spor Salonu için yıkım kararı alındığını da anımsatan Mustafa Secerlioğlu, ancak bu sayede yeni bir tesise kavuşmanın heyecanının yaşandığını açıkladı. Secerlioğlu, “Salonumuz için yıkım kararı verildi. Bu nedenle ilçemizde şuan maçlarımızı oynayabileceğimiz bir salon yok. Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan 3 bin kişilik yeni bir salon yapılması için talimatı verdi. Çünkü halktan çok büyük bir ilgi var. Sürekli olarak ‘ne zaman kendi evimizden maç izleyeceğiz?’ sorularına maruz kalıyoruz. Son oynadığımız Fenerbahçe maçında 2 bin, 2 bin 500 kişiye oynadık. Yeni dönemde Tarsus’u Süper Lig takımı, yeni bir salon ve yeni başarılar bekliyor” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA