Nisan zor geçecek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Nisan zor geçecek


 

ALİ ŞANLI
 

Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. 3'ncü Lig 1'nci grupta liderliğini farklı şekilde sürdürüyor. 52 puan ile aylardır liderlik koltuğunda oturan Kırmızı Lacivertli ekibin rakipleri ise hemen hemen her hafta değişiyor. Haftalar önce Orduspor ile çekişen Mersin İdman Yurdu bir ara rakibi Urfa temsilcisi Karaköprü oldu.  Her hafta rakipleri puan kaybettiği için rakibi de değişen Kırmızı Şeytanların şuan en yakın takipçisi Belediye Kütahyaspor oldu. Topladığı 46 puan ile Mersin İdman Yurdu'nu en yakın dan takip eden ekip oldu.

 

ZORLU NİSAN

Aylardır liderliği kimseye kaptırmayan Mersin İdman Yurdu'!nu Nisan Ayı içinde bir birinden zorlu maçlar bekliyor. Kırmızı şeytanlar 1 Nisan'da ilk olarak evinde Belediye Derincespor ile karşılaşacak. 8 Nisan'da ise 1922 Konyaspor' konuk olacak. Bu karşılaşmadan 4 gün sonra hafta içi 12 Nisan'da Mersin İdman Yurdu'nun konuğu bu defa Gema Polimer Şile Yıldızı olacak. Kırmızı Lacivertliler 19 gün içinde karşılaşacağı son rakibi son rakibi Hacetepe 1942 Spor Kulübü ile oynayacak. Mersin İdman Yurud Nisan ayı içinde oynayacağı kritik maçlarda puan kaybı yaşamaz ise şampiyonluk kaçınılmaz gibi görünüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA