Süper’de dengeler değişiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper’de dengeler değişiyor


 

Mersin Süper Amatör Lig play-off’unun ikinci maçlarında çekişmeli geçen karşılaşmalar dengeleri değiştirdi.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig play-off'un da ikinci maçlar oynandı. Çekişmeli geçen maçların ardından eşitliği bozan Mezitli 33 Spor güçlü rakibi Akdeniz Belediyespor'u yenerek liderlik koltuğuna oturdu. Yine ilk galibiyetini alan Mersin Camspor Mut İdman Yurdu Belediyespor'u geçerek ikinci sıraya yerleşti. Erdemli Belediyespor ve Mersin 33 FK yine berabere kalarak 3 puan ile tanışamadılar.

 

LİDER MEZİTLİ

Seyfi Ali Türkoğlu sahasında Akdeniz Belediyespor ile Mezitli 33 Spor karşılaştı. Her iki ekipte ilk maçlarında berabere kalmıştı. Akdeniz Belediyespor karşılaşmaya dengeli başlasa da güçlü Mezitli ekibi ilk 15 dakika içinde gerçekleştirdiği ataklarla Akdeniz Belediyespor kalesi önünde tehlikeler yarattı. Mezitli dakikalara ilerledikçe maça ağırlığını koydu. Maçın büyük bölümünde üstün oynayan Meztli 33 Spor karşılaşmayı 2-1 kaznaarak hem ilk galibiyetini aldı hem de liderlik koltuğuna oturdu.

 

CAMSPOR 3 PUANI KAPTI

Mersin Camspor evinde Mut İdman Yurdu Belediyespor'u ağırladı. Dengeli geçen karşılaşmada her iki ekipte bir çok pozisyon üretti. Takımlar gol bölgelerinde yakaladıkları pozisyonları cömertçe harcayınca kısır bir maç ortaya çıktı. Mavi Beyazlı ekip karşılaşmanın tek gollünü atarak karşılaşmayı 1-0 kazandı. Camspor bu galibiyet ile averaj ile 2'ncilik koltuğuna oturdu. Konuk ekip Mut İdman Yurdu 2'nci maçında mağlubiyet ile tanışarak 1 puan da kaldı.

 

GALİBİYET İLE TANIŞAMADILAR

İkinci maçlarına çıkan Erdemli Belediyespor ve Mersin 33 FK 3 puan için sahada her şeyi yaptılar. Karşılıklı attıkları 1'er golle maç 1-1 bitti. 3 puan isteyen her iki ekipte 1 puana razı oldu. Erdemli Belediyespor 2 puan ile 3'ncü sıraya yerleşirken, Mersin 33 FK ise 2 puan ile 4'ncü sırada yer aldı.Her iki ekipte hafta sonu oynayacakları maçta 3 puan almamaları halinde erken havlu atmak ile karşı karşıya kalabilirler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA