MİY’E ÇİRKİN SALDIRI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’E ÇİRKİN SALDIRI


 

Mersin İdman Yurdu, Nevşehir deplasmanında maç öncesi sataşma ve tacize maruz kaldı. Arbede çıkması sonucu karşılaşma 25 dakika geç başladı.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3'ncü Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş.’nin Nevşehir deplasmanında oynayacağı maç öncesi yaşananlar karşılaşmanın önüne geçti. 

Ligin 25'nci haftasında Nevşehir Belediyespor ile oynayacağı maç için kente giden MİY yönetimi her zamanki gibi tribünde yerini aldı. Ancak Nevşehirli taraftarlarında bulunduğu protokol tribününde sözlü sataşmalar yandı. Ailesi ile birlikte maçı izleyen MİY Başkanı Metin Saltık, duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine sataşma yumruk ve tekmeye dönüştü. Tribünden sahaya atlayan bazı Nevşehir taraftarı Mersin İdman Yurdu teknik yönetimine saldırdı. Çok az sayıda müdahale ettiği olaylar 25 dakikada ancak bastırıldı. Olayların ardından MİY yönetimi Mersin’den giden taraftarların olduğu tribüne giderek karşılaşmayı oradan izledi. Maç ise 25 dakika geç başladı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA