Çukurova seriyi bozmadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çukurova seriyi bozmadı


 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediye liderlik koltuğunda oturduğu ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Doğan sezonu erteleme maçında Beşiktaş’ı 90-75 yendi.

BARIŞ ÇOBAN

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Doğan sezonu erteleme maçında lider Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK)  Mersin Yenişehir Belediye, Beşiktaş'ı 90-75 yendi.

Maç karşılıklı sayılarla başlarken, Williams-Gray-Hayes üçlüsünün skorer oyunuyla Çukurova 14-8'de altı farkı yakalamayı başardı. Ev sahibi ilk çeyreği de 22-19 önde tamamladı.

İkinci periyoda Gray'in sayılarıyla başlayan Çukurova, Özge'nin de iki üçlüğüyle farkı 32-20'de daha da artırdı. Hayes ile Gray'ın çift hanele çıktığı bu çeyrekte kontrolü bir an olsun rakibine kaptırmayan ev sahibi soyunma odasına da 49-35 üstün gitti.

İkinci yarının başında iki takım da sayı bulmakta zorlanırken, sessizliği bozan taraf Çukurova oldu. Yine Gray-Hayes-Williams üçlüsüyle farkı artıran ev sahibinde bu kez de kenardan gelen Sinem ve Asena'nın katkıları vardı. Çukurova son 10 dakikaya da 67-51'lik skorla 16 sayılık avantajla başladı. Dördüncü çeyrekte Başantrenör Iniguez daha az süre alan isimlere şans verirken, onlardan da skor olarak katkı almayı başardı. Çukurova, mücadeleyi 90-75 gibi farklı bir skorla kazanırken Hayes 23 sayıyla yıldızlaştı. Onun yanında Gray 17, Cansu Köksal 13, Özge de 10 sayıyla çift hanelere çıktı.

Hafta içinde Bourges'i eleyerek Euroleague'de final-four'a kalan ÇBK, şampiyonluk yolunda liderliği kaptırmadan ilerlemeye devam ediyor.

 

ÇUKUROVA MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE: Gamze, Gökşen 3, Williams 9, Gray 17, Hayes 23, Asena 4, Özge 10, Cansu Köksal 13, Sinem 3, Esra 8

BEŞİKTAŞ: Evans 7, İrem Naz 9, Elif 16, Charise 21, Melek 2, Yağmur 7, Meltem 2, Kübra 11, Zeynep


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA