TİY boşa kürek çekiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY boşa kürek çekiyor


 

ALİ ŞANLI

 

Tarihinin en kötü dönemini geçiren Tarsus İdman Yurdu ligin bitmesini dört gözle bekliyor. TFF 2'nci ligde transfer tahtası kapalı olduğu için devre arası transfer yapamayan, ekonomik koşullardan dolayı elinde ki tüm profesyonel oyuncuları kaçıran Tarsus İdman Yurdu 2'nci yarı alt yapı oyuncuları ile çıkmaya başlamıştı. 2'nci yarı oynadıkları tüm karşılaşmaları farklı şekilde kaybeden Sarı Lacivertli ekip ligden çekilmeyi düşünse de bunu bir türlü hayata geçiremiyor.

Zor şartlarda maçlar çıkan Tarsus İdman Yurdu hafta sonu evinde Bursaspor'u konuk edecek. Her iki ekip de lige tutunmaya çalışıyor. Tarsus İdman Yurdu ligde topladığı 20 puan ile 17'nci sırada yer alıyor. TİY geriye kalan 11 haftada en az 7 galibiyet alamaması durumunda lige veda edecek. Ancak elinde kadro yapısı ile maç alma şansı olmayan Tarsus İdman Yurdu bu performans ile lige ilk veda eden ekiplerin başında gelebilir. Konuk ekip Bursaspor ise 29 puan ile 14'ncü sırada bulunuyor.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA