Mersin’de Ormancılık Haftası dolu dolu geçti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de Ormancılık Haftası dolu dolu geçti


 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mersin ve ilçeleri Tarsus ile Mut’ta 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mersin Orman İşletme Müdürlüğü olarak, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası kapsamında, Mersin Üniversitesi Kampüsünde depremzede çocuklar ve Anasınıfı Öğretmenliği Bölüm Başkanlığı ile birlikte 100 adet fidan dikimi yaptı ve fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü ise, Cumhuriyetin 100’üncü yılında tüm şehitler, gaziler ve depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına, şehit aileleri, depremzede misafirler ve bazı katılımcılarla ‘Şehitler Ormanı’ ağaçlandırması yaptı.

Mut Orman İşletme Müdürlüğü de depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına 6 Şubat 2023 Deprem Şehitleri Ormanı kurdu. Mut-Karaman Yolunun 11’inci kilometresinde bulunan alanda ceviz, iğde, incir, sofora, mazı, fıstık çamı, mavi servi türlerinden 500 fidan toprakla buluşturuldu. Ayrıca vatandaşlara Mut Karacaoğlan Parkında 1000 adet fidan dağıtımı yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA