ERDEMLİ 15 YILDIR VEKİLE HASRET! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ 15 YILDIR VEKİLE HASRET!


 

En son 15 yıl önce Ankara’ya vekil gönderen Erdemli, yeni dönemde mecliste temsilini sağlayacak siyasiler istiyor. Milletvekilliği aday adaylığına yoğun başvuru yapılan ilçede, yarış Cumhur İttifakı’nın üstülüğü ile sürüyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye 14 Mayıs’ta sandığa gitmeye hazırlanırken siyasi arenanın güçlü oyuncularından Mersin’de de saha hareketlendi.

Mersin’in en büyük ilçelerinden biri olan ve son dönemlerde özellikle Rus ve Ukraynalı turistlerin ve ardından depremzedelerin yoğun göçü ile nüfusu katlanan Erdemli’de seçim yarışı kızıştı.

 

15 YILDIR VEKİLİ YOK

En son 15 yıl önce MHP’den Yalçın Kaya ve AKP’den Ali Er’i Ankara’ya Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil için gönderen Erdemli, o tarihten buyana vekil çıkaramadı. Temsilde vekili olmayınca hizmet almakta da geri kalan Erdemli, Ankara’ya sesini duyuramadı.

 

BAŞVURU SAYISI 20’Yİ GEÇTİ

AKP, MHP ve İyi Parti’nin çekiştiği Mersin’in Erdemli ilçesinde milletvekilliği aday adaylığı başvurularına büyük ilgi gösterildi.

Spordan sanata, siyasetten iş dünyasına her kesimden siyasinin vekillik hayali kurduğu Erdemli’de AKP’den 15, CHP’den 4, İYİ Parti’den ise 2 milletvekili aday adayı başvuru yaparken, MHP’nin tek adaya odaklandığı öğrenildi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA