MİY prova yapacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY prova yapacak


 

ALİ ŞANLI

 

TFF 3'ncü Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. 24'ncü haftaya 51 puanla yine zirvede yer aldı. Evinde Elazığspor'u 2-1 yenerek en yakın takipçisine 7 puan fark atarak haftanın kazananı olmuştu. Oynadığı futbol eleştirilse de yoluna kazanarak devam etmesi Mersin İdman Yurdu'nu zirvede tutmayı başardı.

Ligin 25'nci haftasında Nevşehir deplasmanın da Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Kırmızı Lacivertli ekip bu maçı da kazanarak şampiyonluk yolunda yara almak istemeyecek. Kendi tesislerinde günde tek idmanla hazırlıklarını sürdüren Mersin ekibi bugün hazırlık maçı kapsamında Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Anamur Belediyespor ile karşılaşacak. Nevşehir maçının provasını yapacak olan Kırmızı Şeytanlar karşılaşmanın ilk yarısında ideale yakın bir 11 ile çıkması bekleniyor. Mersin İdman Yurdu daha önce de Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Silifke Belediyespor ile karşılaşmış karşılaşmayı ise 1-0 kaybetmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA