‘Oyumuzu bölemezsin’ dedi, saldırdı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Oyumuzu bölemezsin’ dedi, saldırdı!


 

Memleket Partisi Mersin İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Özgür Türker darp edildi. Özgür Türker’in yolunu kesen saldırganın

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlere doğru ilerlerken Mersin’de demokrasiye gölge düşürecek bir olay yaşandı. CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran ve cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisi aday olacağını açıklayan Muharrem İnce ile yaşanan ‘oy bölme’ polemiği devam ederken Mersin’de partisine bir saldırı gerçekleşti.

Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Özgür Türker'e saldırı gerçekleşti. Milletvekili aday adayı da olan Türker'in yolunu kesen saldırganın "Oyumuzu bölemezsiniz" diyerek Türker'i darp ettiği sosyal medyada ifade edildi.

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Dudu sosyal medya hesabından yaşananlara, "Memleket Partimiz Mersin İl Başkanı Sn. Özgür Türker'e yapılan alçakça saldırıyı esefle kınıyorum. Failin bir an önce yakalanması ve adalet önünde hesap vermesi için kolluk kuvvetlerini göreve çağırıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi yıldıramayacaklar." sözleriyle tepki gösterdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA