Mersin B planı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin B planı


 

Depremde en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay temsilcisi Hatayspor yeni sezonda maçlarını büyük olasılıkla Mersin’de oynayacak.

ALİ ŞANLI

 

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran şiddetli depremlerin ardından Süper Lig ekipleri, Hatayspor, Gaziantep FK, 1. Lig temsilcisi Yeni Malatyaspor ve Adanaspor liglerden çekilme kararı almıştı. TFF deprem sonra yapılan başvuruları kabul ederek sorun yaşayan takımları haklarını koruyarak bu sezon ligde çekilme kararını onaylamıştı.

Depremde en çok etkilenen İllerin başında gelen Hatay temsilcisi Hatayspor yeni sezonda maçlarını büyük olasılıkla Mersin’de oynayacak.

Deprem sonrası Mersin’e göç et, Hatay’da ki tesislerin depremde zarar görmesi ve üst düzey bir çok oyuncunun deprem bölgesine gelip gelmeyeceği soru işareti olması Hatayspor yönetimin B planı olarak maçlarını Mersin’de oynamayı düşünmeye itti.

Mersin Stadyumu her açıdan Süper Lig maçlarını kaldıracak kalitede olmasına rağmen kapılarda turnike, passolig sisteminin olmaması tek engel olarak görülüyor.Hatayspor yetkilileri Mersin’de oynamaya karar vermesi halinde passolig sisteminin yeniden Mersin’e kurulacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA