Süper’de kazanan yok | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper’de kazanan yok


 

Şampiyonun doğrudan BAL’a çıkacağı Mersin Süper Amatör Lig’de play-off’ta ilk hafta oynanan maçlarda galibiyetle tanışan olmadı.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör’ün play-off karşılaşmaları hafta sonu başladı. Şampiyon olanın doğrudan Bölgesel Amatör Lige çıkacağı play-off ilk hafta oynanan maçlarda galibiyetle tanışan olmadı. Oynanan 3 karşılaşmanın da berabere sonuçlanması play-off maçalarının çekişmeli geçeceğini gösterdi. 

 

GOL SESİ ÇIKMADI

Play-off’un ilk karşılaşması Mut’ta Mut İdman Yurdu Belediyespor ile Akdeniz Belediyespor karşı karşıya geldi.  0-0 biten karşılaşmada konuk ekip Akdeniz daha etkili oyun sergiledi. Akdeniz Belediyespor’un daha etkili olduğu, 3 topunun direkten döndüğü Mavi Beyazlı ekip gol bölgesinde beceriksiz olunca fileleri havalandıramadı. Ev sahibi Mut İdman Yurdu dar bir kadro ile mücadele etmenin eksilerini yaşadı. Hamle yapacak oyuncu olmayan, temposuz oynayan Mut temsilcisi vites yükseltmez ise şampiyonluk şansı yok denecek kadar az.

 

GOL DÜELOSUNDA GALİP ÇIKMADI

Haftanın keyifli geçen karşılaşmasında Mezitli 33 Spor ile Erdemli Belediyespor karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Mezitli ekibi biranda maçı 2-0’a getirdi. Maçın genelinde üstün oyun sergileyen Mezitli ikinci yarının ortalarında maçtan düşünce konuk ekip kontrolü ele geçirdi. Maçın son bölümünde baskılı oynayan Erdemli temsilcisi arka arkaya bulduğu gollerle müthiş bir geri dönüşe imza attı. Gitti denilen karşılaşmayı 2-0’dan 2-2’ye getiren Erdemli Belediyespor ilk hafta puan ile tanıştı.

 

SON DAKİKADA YIKILDI

Suni Çim Sahada karşı karşıya gelen Mersin 33 FK ile Mersin Camspor puanları paylaşmak zorunda kaldı. Maça iyi başlayan taraf olan Mersin FK iyi futbolunu attığı 2 golle süsledi. Maçta öne geçen Mersin FK rehavete kapılınca maç biranda 2-1’e geldi. Skoru korumaya çalışan Mersin FK bunda başarılı olmayınca karşılaşmanın son dakikasında kalesinde golü gördü. Camspor son dakika bulduğu gol ile 1 puanı kaparak mağlubiyetten kurtuldu 2-2.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA