115 bin TL dolandıran dolandırıcılar yakalandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

115 bin TL dolandıran dolandırıcılar yakalandı


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de Emniyet güçleri  toplam 115 bin TL dolandıran dolandırıcıları yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcılara yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dolandırıcılara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, Ç.A. isimli şahsın haberi olmadan ehliyetinin alınarak adına hat açıldığı ve bankadaki hesabında 15 bin TL ve farklı bankadan 100 bin TL kredi çekildiği bilgisi alındı. Alınan bilgilerden sonra yapılan çalışmalarda;

şikayetçi Ç.A. isimli şahsın sosyal medyadan tanışıp bir defa görüştüğü bir kadın tarafından ehliyetinin çalındığı ve ehliyeti R.U.Y. isimli şüpheli şahsa verdiği, R.U.Y. isimli şüpheli şahsın Ç.A benzeyen bir şahıs bularak müşteki adına hat aldıkları, o hat ile e devlet şifresine tanımlı telefon numarasını değiştirdiğini ve müştekiye benzeyen şahıs ile birlikte giderek müşteki hesabı adına kredi çekip nüştekiyi toplamda 115 bin TL mağdur ettikleri anlaşıldı.

Bahse konu şüpheli Y.B ve R.B. isimli kadınlar ve şüpheli R.U.Y. isimli şahıslar Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi. R.U.Y. isimli şahıs tutuklandı, Y. B. Ve RB isimli kadınlar da ev hapsi aldı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA