İşkence sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İşkence sürüyor


 

Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda Eşin Group Nazilli Belediyespor’a 5-0 yenildi.

BARIŞ ÇOBAN

 

Zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’nda işkence sürüyor. TFF 3. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Sarı Lacivertli ekip, 27. Hafta kapsamında Eşin Group Nazilli Belediyespor’a konuk oldu. Nazilli Şehir Stadyumunda oynana karşılaşmaya gençlerle çıkan Tarsus ekibi, sahadan yine farklı bir skorla ayrıldı. İlk yarıyı 3-0 önde bitiren ev sahibi ekip maç sonu 5-0’lık garklı bir skorla Tarsus’u yendi.

 

YÖNETİM KONGRE İLE ÇARE ARIYOR

İki yıldır kara bir sezon geçiren ve geçen yıl içerisinde 3 defa genel kurula gitse de sorunlarına çözüm üretemeyen ve bugün toplam borcu 50 milyon TL’ye yaklaşan Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Seçim ilk etapta 4 Nisan 2023 Salı Günü saat 18:00’de Burhanettin Kocamaz Tesisleri’nde olacak çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 11 Nisan 2023 Salı günü yine saat 18:00’de Burhanettin Kocamaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

Ancak kongrenin de kulübün derdine derman olmaktan uzak olduğunu iddia eden camia kulübün ligden çekilerek, bu işkence son verilmesini istiyor.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA