Cemevi’nden depremzede öğrencilere burs konseri | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cemevi’nden depremzede öğrencilere burs konseri


 

Alevi Kültür Dernekleri (AKD) Mersin Şubesi, geliri depremzede öğrencilere burs olarak aktarılacak dayanışma konseri düzenleyecek. Sevilen sanatçılar Musa Eroğlu, Ender Balkır ve Ayfer Vardar’ın sahne alacağı konserle depremzede öğrencilere destek verilecek.

Haber Merkezi

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 11 ili etkileyen 7,7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından hem bölgede hem de Mersin’de dayanışmayla yaraları saran Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi, depremzede öğrencileri de unutmadı. 16 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Mersin Cemevi’nde düzenlenecek konser için satılacak biletlerin geliri 500 depremzede öğrenciye burs olarak aktarılacak. 

Musa Eroğlu, Ender Balkır ve Ayfer Vardar’ın sahne alacağı dayanışma konserinin biletleri Mersin Cemevi ve Mersin Kitapevi’nde satışa sunuldu. AKD Mersin Şube Başkanı Hasan Kılavuz tüm vatandaşları konser bileti alarak, depremzede öğrencilere destek vermeye davet etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA