Tarsuslu Periler’den önemli galibiyet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsuslu Periler’den önemli galibiyet


 

ALİ ŞANLI

 

Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde (TKBL) 25. hafta Maç sonucu lider Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, kazanarak yoluna devam ediyor.  Edip Buran Spor Salonunda oynanan karşılaşmada rakip düşme potasından kurtulmaya çalışan Turgutlu Belediyesi maç sonucu Tarsus Belediyesi lehine 79/72 kaybetti. 

Ligin bitimine 3 hafta kalırken, önemli bir galibiyet Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı 2022/2023 Sezonu Şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Bu uzun ve zorlu süreçte Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı ekip olarak 22 galibiyet 3 mağlubiyetle liderliğini 25’inci haftada da devam ettirdi. En yakin rakibi Fenerbahçe Gelişim 18 galibiyet 5 mağlubiyet ile ikinci sırada yer alırken, Tarsus ekibi kalan son 4 maçını kazanarak şampiyon olmak istiyor.

Tarsus Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu ve öğrencileri sezon boyunca inançlarından ve hedeflerinden vazgeçmeden başarıyla mücadele ederek kupayı Tarsus’a getirmek istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA