Tartışmalı AKP’li gövde gösterisi yaptı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tartışmalı AKP’li gövde gösterisi yaptı


 

CHP’li Milletvekili Başarır’ın görevi başındayken AKP’den aday adaylığını duyurduğu için TBMM’ye taşıdığı Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını partinin ilçe başkanının katılımıyla duyurdu.

HEDİYE EROĞLU

 

Silifke İlçe Mili Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, görevinin başındayken AKP Karaman milletvekili aday adaylığını duyurdu. Konuyu Meclis gündemine getiren CHP'li Ali Mahir Başarır, “Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün bu kanun tanımaz cesareti, AKP iktidarının yargı üzerindeki etkisi ve baskısından kaynaklanmaktadır. Bu davranışın altında ‘Nasıl olsa iktidar partisinden aday adayıyım, bana bir şey olmaz’ anlayışı yatmaktadır” dedi.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun; "Tarafsızlık ve Devlete Bağlılık" başlıklı 7. Maddesini hatırlatan CHP’li Başarır, “Maalesef bu iktidar döneminde, bürokraside devlete sadakat değil, hükümete sadakat anlayışı öne çıkmıştır. Bu durum devletin kendi iç mekanizmasını bozmaktır, liyakat ilkesini sadakat anlayışına çevirmektir. Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü sadece bir örnektir. Hemen hemen her gün medya üzerinden buna benzer olayları okumaktayız” sözlerini dile getirdi.

 

AKP’Lİ BAŞKANDAN DESTEK

Ancak tüm bu yaşananlara rağmen tartışmalı isim adeta gövde gösterisi yaparak adaylığını duyurdu.

Silifke Göksu Otelde AKP Silifke İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt’un katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyen Sezgin, vaatlerde bulunmayı da ihmal etmedi.

Gönül köprüleri kurarak yola çıktığının altını çizen aday adayı Sezgin, “Silifke Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrıldık ve 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığına başvuruda bulunduk” dedi.

 

KARAMAN’A HİZMETE TALİP

Sezgin, “Bugün bizim için yeni bir başlangıç, yeni bir ufuk, ülkemize bölgemize ve milletimize hizmet yolunda yürüme vakti. Sizlerin ve halkımızın desteği ile bayrağı en ileriye taşıma vakti. Bugüne kadar yaptığımız güzel hizmetleri daha üst seviyeden yapma, halka hizmetkar olmayı daha da derinleştirme vakti. Tercihimiz dünya lideri, halkının hizmetkarı, ezilenlerin gür sesi, suskun dünyanın hür sesi olan istikrarın temsilcisi, Türkiye Yüzyılının mimarı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı Adalet ve Kalkınma Partisi olmuştur. Karaman’ın Ermenek İlçesinde doğup büyümüş olmam, uzun bir süre aynı bölgede çalışmış olmam sebebiyle aday adaylığımı Karaman ilimizden gerçekleştirdim” dedi. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA