Polis Gülnar’da öğrencilerle buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Polis Gülnar’da öğrencilerle buluştu


 

Mersin Polisi, Gülnar Hatun Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi ve Gülnar Mürüvvet Kandemir Anaokulu öğrencileri ile buluştu.

Haber Merkezi

 

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) Büro Amirliği görevlilerince “Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz” projesi kapsamında verilen bilinçlendirme eğitimleri devam ediyor.

Bu kapsamda Gülnar Hatun Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine yönelik BÖF çerçevesinde; terör, terörizm, eleman kazanma yöntemleri, şüpheli paket, araç ve şahıslar, sosyal medyanın kullanımı gibi konularda bilinçlendirme eğitimi verildi.

Eğitimde; gençler terör örgütünün eleman kazanma yöntemlerine karşı bilinçlendirerek onların tuzaklarına düşmelerinin engellenmesi, devlete olan güven ve desteğin güçlendirilerek terörle mücadelede halk desteğinin arttırılması, terör örgütlerinin propagandalarının etkisiz hale getirilmesi, bu örgütlere karşı toplumsal refleks ve bilincin geliştirilmesi, terör dışında şiddete yönelen aşırılıkların ve yeni eleman temin etmelerinin önlenmesi hedeflendi.

Ayrıca polis, Gülnar Mürüvvet Kandemir Anaokulu öğrencilerine, polislik mesleğinin sevdirilmesi ve tanıtılması amacıyla ziyaret gerçekleştirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA