MERSİN’DE FELAKET URFA’DA LİYAKATSİZLİK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE FELAKET URFA’DA LİYAKATSİZLİK!


 

Yıllarca CHP’li belediyelerce yönetilen ve birçok defa sel afeti yaşanan Mersin’de CHP’li siyasetçi Fikri Sağlar’ın, Urfa’daki sel için liyakatsizlik tepkisi vermesi, “İki yüzlülük” eleştirisine neden oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Adıyaman ve Şanlıurfa’da onlarca kişinin hayatına mal olan sel afeti sonrası liyakat ve iş bilmezlik tartışması tekrar alevlendi.

Adıyaman ve Şanlıurfa’da ranta dayalı imar ve yapılaşma sonucu selin afete dönüştüğü tepkileri yükselirken siyasette bu fırsatı kaçırmadı. Bölgeye yönelik muhalefetten liyakatsızlık ve rant eleştirileri yükseldi.

 

“FELAKETE YAĞAN YAĞMUR DEĞİL, AKILSIZ, LİYAKATSIZ, AÇGÖZLÜ KAFA NEDEN OLUYOR”

Sosyal medyada Mersin’den CHP’li siyasetçi Fikri Sağlar’ın bu konudaki paylaşımları dikkat çekti. Sağlar, “Bakıyorum hemen ‘Şanlıurfa sel felâketi’ diye isim verilmiş. Ne felâketi arkadaş? Bilime uygun en basit alt yapı çalışmasını dahi doğru düzgün yapmazsan sel de olur, su da basar. Felakete yağan yağmur değil, akılsız, liyakatsız, açgözlü kafa neden oluyor.

Daha 3,5 ay önce AKP'nin şovuyla Şanlıurfa'da açılan Abide Kavşağı'nın alt geçidini bugün sel bastı. Şimdi çıkmış 1 yılda depreme dayanıklı konut yapacağız diyor. Yaptığınız iş ortada. Önce bunun hesabını verin” paylaşımları yaptı.

 

İKİ YÜZLÜLÜĞÜN RESMİNİ ÇİZEMEM AMA TWEETİNİ GÖSTEREBİLİRİM

Ancak bu paylaşımlara tepki yağdı. Yıllarca Mersin’in CHP’li yerel yönetimlerce yönetildiğini anımsatan bazı sosyal medya kullanıcıları, Sağlar’ı topa tuttu. Mersin’de geçtiğimiz yıllarda defalarca sel felaketi yaşandığını anımsatan bazı kullanıcılar, “Belediye CHP'li olunca afet, belediye AK Parti'li olunca alt yapı bozuk. İki yüzlülüğün resmini çizemem ama tweetini gösterebilirim” paylaşımları ile eleştirilen Sağlar ise bunlara cevap vermekten kaçındı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA