Mersin Kızkalesi Rotary ödülleri sahiplerini buldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Kızkalesi Rotary ödülleri sahiplerini buldu


 

Mersin Kızkalesi Rotary Kulübü’nün geleneksel Meslek Hizmetleri Ödül Töreni’nde MEPİAD Başkanı Özcan Demir, Yunus Eren Kaplancık ve sanatçı Gizem Aksoy Yılmaz ödüle layık görüldü.

GİZEM EKİCİ

 

Mersin Kızkalesi Rotary Kulübü’nün geleneksel Meslek Hizmetleri Ödül Töreni gerçekleştirildi. Kulüp üyeleri ve konukların katılımıyla Liva Hotel’de düzenlenen renkli gecede, iş insanı ödülü, Zeynep Çeyizin sahibi MEPİAD Başkanı Özcan Demir’e verildi.

Özcan Demir’i , ödül için öneren kulüp üyesi Mesut Özcömert, özgeçmişini kulübe sunarken, Mersin için yükselen bir değer olduğunu, MEPİAD’ın yanı sıra Alzheimer Derneği için yoğun katkılarından bahsetti. Özcan Demir de kulübe kendisini aday göstermesinden dolayı teşekkürlerini iletti. Özcan Demir’in ödül plaketini Guvernör Yardımcısı Tarık Ciğer’in eşi Gülgün Ciğer verdi.

Törende ‘Unutulmaya Yüz Tutmuş Meslekler’ kategorisinde de Betik Sahaf’ın sahibi Yunus Eren Kaplancık ödüle layık görüldü. Kulübe öneren Filiz Kaplancık, özgeçmişini sunarken, kütüphanesi olan bir evde doğduğunu, küçük yaşlardan bu yana kitap okumaya çok sevdiğini, üniversite yıllarından beri kitap biriktirdiğini, daha sonra bunu sahaflığa dönüştürdüğünü anlattı. Kaplancık sahaflığın, artık basılmayan kitapların biriktirilen veya satılmadan ikinci el kitapların değiştirildiği yerler olduğunu belirtti.

Yunus Eren Kaplancık’a  ödül plaketini, Kulüp Başkanı Nihal Yücesoy iletti. Nihal Yücesoy, Yunus Eren Kaplancığa sahaflığı sürdürdüğü ve bizi kitaplarla buluşturduğu için teşekkürlerini iletti.

Törendi “Kentimizden Çıkmış Başarılı Sanatçı’ kategorisinde ise dünyaca ünlü arp sanatçısı Gizem Aksoy Yılmaz, ödüle layık görüldü. Yılmaz’ı kulübe öneren Filiz Kaplancık, küçük yaşlardan bu yana sanatla iç içe olan sanatçının, bu başarılarını kıtalar arasına aktardığını anlattı.

Gizem Aksoy Yılmaz’ın ödülünü Geçmiş Dönem Başkanı, Guvernör Yardımcısı Zayde Korkmaz verdi ve başarılarının devamını diledi.

Gizem Aksoy da başarı için çok çalıştığını, mesleğini çok sevdiğini, yeniden dünyaya gelse yine arp sanatçısı olacağını  sanatın toplumun aydınlanması için çok gerekli olduğunu anlatarak ödül İçin kulübe teşekkür etti.

Plaket takdimlerinden sonra Meslek Hizmet Ödül Töreni tamamlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA