Abla şüphelenmiş! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Abla şüphelenmiş!


 

Yörük kızı Müslüme cinayetinde 4 sanığın yargılanmasına devam edilirken abla N. Ö.’nün, küçük kızın başına gelenlerle ilgili şüphelendiği ortaya çıktı. Nurcan Özcan’ın AFAD görevlilerine, “Müslüme’ye bir şey olmuşsa ailemden şüpheleniyorum” dediği gündeme geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Gülnar ilçesinde iki yıl önce 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın öldürülmesine ilişkin davanın önceki gün yapılan 3. duruşmasında ilginç gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı.

Silifke 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Müslüme Yağal'ın dedesi tutuklu sanık H.Y., Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, tutuksuz yargılanan nenesi A.Y., annesi S.Y. ve ağabeyi O.Y. ile taraf avukatları duruşmada hazır bulundu. Duruşmada konuşan tutuklu sanık H.Y., suçlamaları kabul etmeyerek tahliyesini talep etti.

 

“MÜSLÜME'YE BİR ŞEY OLMUŞSA AİLEMDEN ŞÜPHELENİYORUM”

Tanık olarak dinlenen Müslüme'nin ablası N. Ö’nün kocası E. Ö.’nün öldürülen Müslüme Yağal'ın eşinin kardeşi olduğunu belirterek, "H.Y. ise eşimin dedesi olmaktadır. Ben Müslüme'nin kaybolmasından eşimin beni aramasıyla ilk gün haberdar oldum. Bunun üzerine hemen Konya'dan yola çıkarak eşimin ailesinin bulunduğu yere gittik. iki gün boyunca ben orada arama faaliyetlerine katıldım. Sonrasında eşim orada kaldı. Ben geri Konya'ya döndüm ve sonrasından haberim yok. Müslüme'nin kaybolmasından sonra aile içinde Müslüme ile ilgili 'arabanın arkasından giderken kaybolmuş' şeklinde konuşuluyordu. Benim eşimin AFAD görevlilerine 'Müslüme'ye bir şey olmuşsa ailemden şüpheleniyorum. Ailemi sıkıştırın' şeklinde bir söz söylediğini hatırlamıyorum, ben duymadım. Ama söylemiş ise de bir çocuğun yerini en iyi annesi ve babası bildiği için o manada demiş olabilir. Ben eşimin dedesi ile eşimin annesi arasında herhangi bir yakınlaşma görmedim. Ben eşimle evleneli yaklaşık iki yıl oldu. Bu süre zarfında eşimin ailesi ile çok içli dışlı olmadım" dedi.

Avukatları da dinleyen mahkeme heyeti, sanık H.Y.'nin tutukluluk halinin devamına, diğerler sanıkların ise mevcut halinin sürmesine karar vererek duruşmayı 22 Haziran'a erteledi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA