Dostluk maçı Silifke’nin | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dostluk maçı Silifke’nin


 

ALİ ŞANLI

 

Mersin İdman Yurdu dostluk maçında Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Silifke Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Silifke’de oynanan karşılaşmada ev sahibi Silifke ekibi güçlü rakibi karşısında başarılı bir ilk yarı çıkardı.

Play-off oynayacak olan Silifke temsilcisi ilk yarı cesur bir oyun sergiledi. Rakibi ile başa baş mücadele eden Kırmızı Beyazlılar kontra atakla MİY kalesinde pozisyon da üretti. Mersin İdman Yurdu ise ideal 11 ile çıktığı ilk yarı da istediği oyunu sergileyemedi. Rakibi karşısında baskılı oynayamayan Kırmızı Lacivertliler de gol atamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Silifke Belediyespor ilk yarı da ki 11’ni korurken Mersin İdman Yurdu tüm oyuncularını değiştirdi. Her iki ekipte zaman zaman gol atma şansı yakalasa da topu filelerle buluşturmayı başaramadı. MİY’in tutuk oyunu pahalıya patladı. Maçın son dakikalarında ev sahibi Silifke Belediyespor 88’nci dakikada Oğuzhan ile 1-0 öne geçti. Mersin İdman Yurdu bu gole karşılık veremeyince dostluk maçını Silifke Belediyespor 1-0 kazandı.

Silifke Belediyespor daha önce de Mezitli 33 ile hazırlık maçı yapmış ve 4-1 kazanmıştı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA