Burhanettin Kocamaz işi şansa bırakmadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Burhanettin Kocamaz işi şansa bırakmadı


 

Günlerdir vekil aday adayı olmayacağı, tüm enerjisini Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına vereceği konuşulan İYİ Partili Burhanettin Kocamaz, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kocamaz’ın, “Sizlerden gelen işi şansa ya da birilerine bırakma uyarılarını göz önüne tutarak, başvuruyu ilk günden ve bizzat kendim yaptım” demesi dikkat çekti.

GİZEM EKİCİ

 

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime hazırlanırken Mersin’de de hareketlilik yaşanmaya başlandı. Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları sürerken, İYİ Parti Genel İdare kurulu üyesi Burhanettin Kocamaz’dan beklenen adım geldi.

Günlerdir vekil aday adayı olmayacağı, tüm enerjisini Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına vereceği konuşulan Kocamaz, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

“İŞİ ŞANSA BIRAKMA” UYARISINI DİKKATE ALDI

Kocamaz konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Sizlerden gelen işi şansa ya da birilerine bırakma uyarılarını göz önüne tutarak, başvuruyu ilk günden ve bizzat kendim, Burhanettin Kocamaz olarak, 28. Dönem Mersin Milletvekilliği için aday adaylığı başvurumu yaptım!

Milletimize ve memleketimize hizmet gayesiyle çıktığımız bu yolda rabbim aday adaylığı başvurusu yapan ya da yapacak olan herkesin yar ve yardımcısı olsun.

Her şey nasip kısmet meselesi. Sağlık en önemli önceliğimiz! Sağlık olmadan hiçbir şey olmaz! Rabbim cümlemizi sağlık ve sıhhatten ayırmasın. Hep birlikte yolumuz ve bahtımız açık olsun. Bundan sonrası öncesi Yüce Allah’ımın takdiri, sonrası sevgili halkımızın tercihi.

rabbim bizi, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize güvenenlere karşı mahcup etmesin. Hakkımızda neyi hayırlı görüyorsa onu nasip eylesin.

Beni bu günlere sizler getirdiniz. Elbette ben ve arkadaşlarımız ekip olarak durmadan dinlenmeden çok çalıştık. Bu güne kadar birlikte yol yürüdüğümüz, her konuda desteklerini esirgemeyen ve bize daima güç kuvvet ve moral veren gönül dostlarıma ve Tarsus’tan Çamlıyayla’dan, Mut’tan ta Anamur Kaledran’a kadar tüm hemşehrilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Haklarınızı helal ediniz.

Allah cümlenizden razı olsun. Bu güne kadar çekilen zahmete, yorulan kafaya, verilen emeğe her daim saygılı oldunuz. Bizler millet ve memleket için koştururken, size layık olduğunuz hizmetleri ulaştırmaya çalışırken, sizlerde dualarınızla, güler yüzlerinizle, saf temiz kalplerinizle yolumuzu açtınız, yorgunluklarımızı unutturdunuz, gücümüze güç kattınız. Her zaman ve her yerde bize sahip çıktınız. Allah’ım binlerce kez razı olsun.

Bundan sonra da Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde, millet ve memleket hayrına yapılacak çalışmalarda yüce meclis’in çatısı altından tüm bilgi ve birikimlerimi ülkemiz için sergilemek ve milletimizin emirlerine sunmak istiyorum.

Rabbim bu yolda hepimize kolaylıklar ihsan eylesin. Yar ve yardımcımız olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA