Bıraktığınız eserinizden memnun musunuz? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bıraktığınız eserinizden memnun musunuz?


 

TİY Başkanı Cem Kavalcı, takımın içerisine düştüğü kötü durum sonrası takıma sahip çıkmayan AKP, CHP ve MHP’li siyasileri topa tutarak, “Bıraktığınız eserinizden memnun musunuz?” dedi.

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 2’nci Ligde kara bir sezon geçiren Tarsus İdman Yurdu her çıktığı maçta farklı mağlup olarak taraftarını üzmeyi sürdürürken yönetimden isyan geldi.

Hafta içi erteleme maçında  Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spora takımına 9-1 kaybederek farklı mağlubiyetler serisine yeni bir maç ekleyen TİY, transfer yasağından dolayı alt yapı oyuncuları ile maçlara çıktığı maçlarda aldığı yaralar sonucu ayağa kalkamaz hale geldi.

İkinci yarı çıktığı her karşılaşmayı farklı şekilde kaybetmesi tepkilere neden olurken, bazı taraftarların ise birinin bu işkenceye son vermesi gerektiğini söyledi. Aldığı mağlubiyet ile tehlikeli bölgeye yerleşen Tarsus temsilcisi 20 puan ile 17’nci sırada yer aldı.

 

“BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK”

Yaşananlar üzerine yazılı bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, takıma sahip çıkmayan AKP, CHP ve MHP’li siyasileri topa tutarak, “Bıraktığınız eserinizden memnun musunuz?” dedi.

Kavalcı, “Bugün görüyoruz ki bizim bizden başka dostumuz yok derken, kendi kendimize bile dost olmayı beceremez hale geldik. Başarı varken stadı büyütme projeleri konuşulurken bugün zorlu süreçte aynı stadın tribünlerinin 4’te 1’ini bile dolduramaz olduk. İyi günde de kötü günde de takımın yanında olduğunu iddia edenler ne yazık ki ortalıkta gözükmemektedir. Her şeye rağmen 4 gün içinde ev sahibi olduğumuz 2 maçta da takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

 

SİYASİLERE DE MUHALİF OLSAYDINIZ, BUGÜN TAKIM DAHA GÜÇLÜ OLABİLİRDİ

Bir büyük parantezde takımımıza hiçbir anlamda sahip çıkmayan Tarsuslu ve Tarsus’ta yetişip kazanç sağlamış kişilere açmak lazım. Her gittiğimiz deplasmanda o kentin siyasilerini o tribünlerde görürken bizde ise bir tane siyasi maça gelip manevi anlamda bile takımımızın yanında olmuyor… Bugün bu takıma isyan edenler Tarsuslu evlatlarımıza muhalefet oldukları kadar Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a Tarsuslu Milletvekilleri AK Parti’li Ali Cumhur Taşkın’a, CHP’li Ali Mahir Başarır’a ve MHP’li Baki Şimşek’e olsaydı Eski Belediye Başkanı Şevket Can’a Tarsuslu Oda Başkanları’na olsaydı bu takım belki de bugün daha güçlü olabilirdi.

 

“KİMSE GELİP DE TARSUS SOKAKLARINDA OY İSTEMESİN ADAY OLDUKLARINDA!”

Seçim vaktinin gelip çattığı bu dönemde Tarsus’tan çıkan milletvekili aday adaylarına da sesleniyoruz, bu takıma maddi manevi ufacık bir destek bile olmayan kimse gelip de Tarsus sokaklarında oy istemesin aday olduklarında! Tarsus İdman Yurdu’na gönül vermiş herkese çağrımdır; Tarsus İdman Yurdu’na sahip çıkmayan kimseye sizde sahip çıkmayın!

Buradan özellikle başta Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a, sezon başındaki Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu’na sesleniyorum; bıraktığınız eserinizden memnun musunuz? 32 Milyon TL borç bıraktığınız o para ile kurduğunuz kadrodan bugün kim var kadroda? Allah şahidimiz hesabını soracağız! Hukuk çerçevesinde de hesabını soracağız karşılaştığımızda da. Bu kulübe zarar vermiş herkesten davacıyız!” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA