Dijital gezi rehberi güncellendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dijital gezi rehberi güncellendi


 

Haber Merkezi

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayınlanan "Mersin'de Gezdikçe Öğreniyorum" dijital gezi rehberi, 2023 yılı güncellenmiş haliyle, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün web sitesinde yayınlandı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Mersin'de Gezdikçe Öğreniyorum" dijital gezi rehberinin tanıtımında şunları söyledi:  “Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak hazırladığımız ‘Mersin' de Gezdikçe Öğreniyorum’ dijital gezi rehberimizin 2023 yılı güncellenmiş haliyle sizlerleyiz.

Çağımızda öğrenme, ‘derslik’ sınırlarını aşarak hayatın farklı alanlarına yayılan çoklu etkinliklerle gerçekleşmektedir. Kimi zaman küçük bir bahçe, kimi zaman bir çiftlik, kimi zaman bir fabrika öğrenme ortamı olabilirken; kimi zaman da bir müze, bir sinema salonu ya da bir ören yeri evlatlarımızı ilgili dersin kazanımlarıyla buluşturmak için eğitim ortamı olarak kullanılabilmektedir. Bu anlamda biz eğitimcilerin öğrencilerimize, velilerimize örnek ve yol gösterici olmamız önem arz etmektedir. Mersin'de büyük bir aile olarak en büyük temennilerimizden biri, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayarak ilimizin her noktasında evlatlarımıza ve meslektaşlarımıza ulaşmaktır. Yaklaşık 9 bin yıllık bir geçmişe sahip olan kadim kentimiz, biz eğitimcilere ve değerli velilerimize okul dışı öğrenme için çok kıymetli olanaklar sunmaktadır. Bizlerin Tarsus'tan Anamur'a uzanan ve çok çeşitli kültürel, tarihi ve doğal güzelliklere sahip ilimizi tanımak ve öğrencilerimize aktarmak konusunda büyük bir sorumluluğu bulunmaktadır. Buradan hareketle Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin somut yaşantılar yoluyla kalıcı öğrenmelerine katkı sağlamak, ilimizi tüm zenginlikleriyle tanıtmak amacıyla eğitimcilerimizin ve velilerimizin yararlanabileceği bu dijital gezi rehberini hazırladık. Sizlerin değerli katkılarıyla da rehberimizi güncellemeye devam ediyoruz. Bu noktada siz değerli okurlarımızın görüş ve önerileri bizler için çok kıymetli. Rehberimizin zenginleşmesine katkı sunmak isterseniz mersinbasin33@gmail.com adresine mail gönderebilir,  çalışmalarımıza destek olabilirsiniz. Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak hazırlamış olduğumuz ‘Mersin'de Gezdikçe Öğreniyorum’ adlı dijital gezi rehberimizden eğitim camiamızın ve tüm vatandaşlarımızın azami seviyede faydalanmasını temenni ediyor, bu çalışmada emeği geçen tüm meslektaşlarıma ve bizlere görüş ve önerileriyle katkı sunan tüm okurlarımıza yürekten teşekkür ediyorum."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA