Mezitli’de E-Ruhsat uygulamasına başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’de E-Ruhsat uygulamasına başlıyor


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi, 20 Mart Pazartesi gününden itibaren e-ruhsat uygulamasına başlıyor.

Uygulama ile birlikte ruhsat başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, Mezitli Belediyesine gelmeden bilgisayar başında tüm evraklarını yükleyerek, daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Belediyenin hizmet kalitesini arttırmak adına başlayacak olan e-ruhsat uygulamasıyla ilgili belediye personeline, yapı denetim firmalarına ve ilgili sektör temsilcilerine eğitim semineri verildi.

Meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinin açılışına katılarak bir konuşma yapan Başkan Tarhan, bürokrasiyi azaltırken hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Sektörde yer alanları yormadan işlemlerini internet üzerinden yapabilecekleri bir sistemi hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Tarhan, “Yaşanan deprem felaketiyle birlikte ortaya çıkan olumsuz sonuçları en aza indirmek istiyoruz. Sektörde yer alan firmaların, çalışanların ve vatandaşların işlerinin kolaylaşacağını ümit ediyoruz. Zaman ve ulaşımla ilgili pek çok sorunun üstesinden bu sistem sayesinde çok kolay şekilde gelebileceğimizi düşünüyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA