İYİ PARTİ MERSİN’DE ÖN SEÇİME GİDECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ MERSİN’DE ÖN SEÇİME GİDECEK


 

İYİ Parti’nin 2019 seçimlerinde en yüksek oy aldığı illerden olan Mersin’de, 14 Mayıs seçimleri öncesi milletvekilliği listelerine müdahale tartışmalarına son nokta konuldu. İYİ Parti Mersin’de ön seçim kararı aldı. Partinin önde gelen isimlerinden GİK üyesi Burhanettin Kocamaz, listelere müdahale edeceğine yönelik yapılan dedikodulara tepki göstererek, “Burhanettin Kocamaz’ın ne etkisi olabilir? Kocamaz’ın diğer aday olmayı arzu eden adaylardan da hiç bir farkı yok! Kocamaz da herkesin geçtiği kapıdan geçecek!” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

İYİ Parti’de teşkilatlardan gelen ‘ön seçim’ çağrısı karşılıksız kalmadı, Meral Akşener bu çağrıya kulak verdi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Burhanettin Kocamaz, milletvekili adaylarının ön seçimle belirleneceğini bildirdi.

 

ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yapan Kocamaz, “Sayın Akşener, yine milletiyle hem hal olacak! Yine milletin dertlerini dillendirecek! Yine milletin sıkıntılarına çareler sunacak! Bunun yanında bugün partimizde milletvekili aday adaylığı başvuruları başlıyor. Bu seçim ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Adaylık başvurusu yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum. Rabbim cümlesine kolaylıklar versin” dedi.

 

ÜYELERİN TEMAYÜLÜ İLE SIRALAMA GERÇEKLEŞECEK!

Genel Başkan Akşener’in talebi ve tüzük gereğince tüm büyükşehirlerde olduğu gibi,

Genel İdare Kurulunda alınan karar doğrultusunda Mersin’de de üye bazlı ön seçim yapılacağını açıklayan Burhanettin Kocamaz, “Ancak zaman darlığından bu resmî bir ön seçim olamıyor. Ancak mutlaka üyelerin temayülü ile sıralama gerçekleşecek!

 

SİYASETTE FİTNE, MAÇA HER ZAMAN 1-0 ÖNDE BAŞLIYOR!

Bunu neden yazdım! Maalesef siyasette fitne, maça her zaman 1-0 önde başlıyor! Aldığım duyumlara göre, yine birileri benim bazı kişilerin adaylığına karşı olduğum şeklinde bir tezvirat yaymaya çalışıyormuş!

Ben seçim komitesinde görevli birisi değilim! İkincisi her şeyin yukarıda belirttiğim gibi açık ve şeffaf olduğu ve son sözü sayın genel başkanın söyleyeceği bir yerde Burhanettin Kocamaz’ın ne etkisi olabilir?

Şunu da bilmelisiniz ki, burası İYİ Parti. Burada demokrasi kuralları geçerlidir! Kocamaz’ın diğer aday olmayı arzu eden adaylardan da hiç bir farkı yok! Kocamaz’da herkesin geçtiği kapıdan geçecek! Bu tür fitne ve fesatlarla kafa karışıklığı yaratmak isteyenler bilmelidirler ki, günah işliyor, iftira ediyor ve kul hakkına giriyorlar!

Belki de bu tür tezvirat üretenlere teşekkür etmek mi gerekir? Bilmiyorum! Zira bu tipler kul hakkına girerek günahımızı alıyor, yükümüzü hafifletiyorlar!

 

PARTİLİLER ENDİŞELİ

Ayrıca beni arayan bazı partililerimiz, partimize yeni katılan ve adaylık düşünen bazı kişilerle alakalı olarak endişelerini dile getirdiler! Bu tür konularda da herkesin gönlü rahat olsun. Herkes Genel Merkeze inansın ve güvensin! Genel merkezimiz bu tür konularda da hassas davranıyor! Partimize zarar getirebilecek, itibarına zarar verebilecek, adli kayıtları şaibeli, geçmişinde zerre kadar yanlışı olan ve toplumda çok ta itibarı olmayan kişileri ince ince araştırıyor! Kararını da ona göre veriyor! Rabbim iyi niyetle hareket eden herkesin yolunu açık etsin. Dileğim odur ki, bu seçim kimin ya da kimlerin aday olduğu ve kazandığı değil, tek adam sisteminin sona erdiği bir seçim olsun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Çalışan, koşturan, emek veren, halkıyla herhangi bir problemi olmayan herkesin yolunu ve bahtını açık etsin” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA