Müslüme’nin davası ertelendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Müslüme’nin davası ertelendi


 

Silifke’de 3. duruşması görülen küçük Müslüme’nin ölümü ile ilgili dava, eksiklerin tamamlanması talebiyle 22 Haziran 10.30’a ertelendi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin'in Gülnar ilçesi Yanışlı Mahallesi kırsalında 10 Kasım 2021'de çadır kurdukları sırada 3 yaşındaki kızları Müslüme'nin kaybolduğunu belirten Yağal ailesi durumu ilgililere bildirdi. AFAD, AKUT, itfaiye ve jandarma ekiplerince kırsal alanda geniş çaplı çalışma başlattı. Kayıp kız çocuğunun cansız bedeni 19 Kasım 2021'de ilçedeki kırsal alanda bulunmuş ve ertesi gün Karaman'da toprağa verildi.

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan 8 aile yakınından büyükanne A. Yağal, anne S. Yağal ve suça sürüklenen ağabeyi O. Yağal ise tutuksuz yargılanırken, büyükbaba H. Yağal tutuklandı.

Silifke 2. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden yargılama sürecinde 3’üncü duruşma yapıldı. Duruşmayı Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Mersin avukatları da takip etti.

UCİM dava ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sözde dedesi H. Yağal tarafından istismar edilen ve canına kıyılan Müslüme’nin davasına katılım sağlandı. Sanığın tutukluluk halinin devamına ve eksik hususların tamamlanmasına karar verildi. Duruşma 22 Haziran 10.30’a ertelendi” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA