Mersin şov yaptı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin şov yaptı


 

Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Avrupa mücadelesinde çeyrek final serisinin ilk maçını adeta şov yaparak kazandı: 84-56 yendi.

BARIŞ ÇOBAN

 

Mücadele ettiği her kulvarda şampiyonluk hedefleyen, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de normal sezonu lider bitiren Çukurova Mersin Yenişehir Belediye, Kadınlar Euroleague çeyrek final ilk maçında Tango Bourges Basket'i konuk etti.

Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan FIBA Kadınlar EuroLeague son 16 turu ilk maçına

Mersinlilerin ilgisi yoğun oldu. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan ve deprem bölgesinden Mersin'e gelen depremzedelerle birlikte tribünden izlediği maçta, Çukurova taraftarı da şov yaptı.

Eşit bir ilk 10 dakikanın ardından, ikinci periyotta 27 sayı ile hücumda kadranı çeviren ÇBK, son çeyreğin başlarında ayağını gaza basarak gözden kayboldu ve hayal kırıklığı yaratan Bourges ekibini 26-10 mağlup etti.

Mersin ekibi 11 üçlük ve Aleksandra Crvendakic deplasmanda 15 sayı, 6 ribaund ve 3 asistle maçı kaybetmedi. Tiffany Hayes 19 sayıyla en skorer isim olurken, Elizabeth Williams 4 top çalma ve 3 blokla savunmada yıldız yaptı.

 

Salon: Servet Tazegül

Hakemler: Ofer Manheim xx, Gintaras Maciulis xx, Suzana Vujicic xx

Çukurova Basketbol: Jelena Dubljevic x 8, Laura Cormelius xx 11, Gökşen Fitik x 6, Sinem Ataş x 3, Elizabeth Williams x 8, Chelsea Gray xx 10, Quanitra Hollingsworth x 2, Tiffany Hayes xxx 19, Aleksandar Crvendakic xx 15, Esra Ural Topuz x 2

Tango Bourges Basket: Yvonne Anderson xx 12, Anete Steinberga x 2, Endene Miyem xx 10, Pauline Astier x 6, Laetitia Guapo x 6, Elodie Godin x 6, Alix Duchet x 7, Kayla Alexander x 7

1. Periyot: 15-15

Devre: 42-34 (ÇBK lehine)

3. Periyot: 58-46 (ÇBK lehine)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA