MSK liderliği geri aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK liderliği geri aldı


 

TBL’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) evinde, Semt77 Yalovaspor karşısında 80-70 galip geldi.

BARIŞ ÇOBAN

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 20. hafta maçları tamamlandı. Ligdeki temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) evinde, Semt77 Yalovaspor karşısında 80-70 galip geldi.

Edip Burhan Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada geçen hafta Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’e 2 sayı farkla yenilerek taraftarını üzen MSK, Yalova karşısında elde ettiği galibiyet ile liderlik koltuğuna da oturdu.

Oynadığı 20 maçta kazandığı 17 galibiyet sonucu elde ettiği 37 puan ile lider olan MSK, geçen hafta kaybettiği bu hafta ise geri aldığı liderlik koltuğunu korumak istiyor.

 

“FARKIN DAHA ÖNCE AÇILMASINA KENDİMİZ ENGEL OLDUK”

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “Zor günlerden geçtiğimiz bu zamanda, seyircimizle hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımız için mutluyum. Taraftarımızın desteği önemliydi. Takım olarak iyi savunma yaptık. Sadece ofansif ribaundlarda ve basit atışlarda farkın daha önce açılmasına kendimiz engel olduk. Bunların üstüne koya koya, hatalarımızı düzelterek ilerleyen haftalarda da kazanarak devam etmek istiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA