MEÜ’de TSE Belge Yenileme Tetkiki gerçekleştirildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’de TSE Belge Yenileme Tetkiki gerçekleştirildi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi’nde (MEÜ) yürütülmekte olan TS-EN ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi gereği, birimlerde 08- 10 Mart 2023 tarihlerinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) görevlileri tarafından belge yenileme tetkiki yapıldı. Tetkik kapsamında üniversitede yürütülen faaliyetlerin TS-EN ISO 9001-2015 standardına uygun olup olmadığı değerlendirildi.

Belge yenileme tetkiki açılış toplantısı 08 Mart Çarşamba günü, Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü Toplantı Odası’nda TSE Baş Tetkik Görevlisi Mehmet Ali Göksel, tetkik görevlileri İsmet Titiz, Ayşe Akbaba, Sezgin Hasdemir, Üniversite Kalite Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Zeki Yarar, Üniversite Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda TSE tetkik görevlileri tarafından üniversitede tetkik edilecek birimler seçildi.

TSE tetkik görevlileri, Kalite Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Zeki Yarar ve Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü Üyeleri eşliğinde Mühendislik, İslami İlimler, İktisadi ve İdari Bilimler, Turizm, Güzel Sanatlar ve Eczacılık fakülteleri; Erdemli Meslek, Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik ile Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulları, Fen Bilimleri ile Sağlık Bilimleri Enstitüleri, İdari ve Mali İşler Daire, Yapı İşleri ve Teknik Daire, Sağlık Kültür ve Spor Daire, Personel Daire, Öğrenci İşleri Daire ve Kütüphane Daire Başkanlıkları ile Dış İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü, Bilgi İşlem Araştırma ve Uygulama ile Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezleri’ni tetkik etti.

Belge yenileme tetkiki Kapanış toplantısı ise Senato Odası’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; TSE dış tetkikçileri ile Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Dekanlar, Yüksekokul Müdürleri, Daire Başkanları ve idari personel katıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA