’Oyun ve mücadelemiz bize yakışmadı’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’Oyun ve mücadelemiz bize yakışmadı’


 

MİY Teknik Direktörü Ersin Aka, kötü gidişat ile ilgili yaptığı açıklamada, “2 beraberlik, sonuçtan ziyade oynanan oyun ve mücadele bize yakışmadı. Bu süreçte yaptığımız iyi şeyleri, son iki haftadaki kötü performansımızla silmeyeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, Belediye Kütahyaspor ile 1-1 berabere kalarak hedefine bir adım daha yaklaştı.

Şampiyonluk yolunda zorlu deplasmanda kritik bir puan alan Kırmızı Lacivertlilerde, Teknik Direktör Ersin Aka Belediye Kütahyaspor maçını değerlendirdi.

 

“BİR AN ÖNCE FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK OLARAK TOPARLANMALIYIZ”

Son iki maçtaki oyun ve mücadelenin kendilerine yakışmadığını belirten Aka, “Edirnespor ve Kütahyaspor maçında alınan 2 beraberlik, sonuçtan ziyade oynanan oyun ve mücadele bize yakışmadı. Bunun sebebi depremden dolayı lige verilen arayı iyi değerlendiremedik. Bir an önce psikolojik ve fiziksel olarak toparlanmayız ve depremden önceki oyunumuza dönmeliyiz. Biz, bu ligin en iyi futbolunu oynayan, fiziksel açıdan rakiplerine üstünlük sağlayan ve iyi oyunculardan kurulu bir takımıyız. Bunun yanı sıra da 19 haftadır lideriz. Bu süreçte yaptığımız iyi şeyleri, son iki haftadaki kötü performansımızla silmeyeceğiz ve oyuncularımıza her zamankinden daha fazla sarılacağız. Camiamızdan isteğim, oyuncularımıza inanın. Bu oyuncuları benim ve teknik ekibimin kararı ile sahaya sürüyoruz. O yüzden burada eleştiri yapılacaksa bana yapılsın, oyuncularıma yapılmasın” dedi.

Elazığ maçı hakkında da konuşan Ersin Aka, “Ordu maçında olduğu gibi Elazığ maçında da bize yakışan futbolu ve mücadeleyi sahaya yansıtacağız. Biz şampiyon olacağız. Camiamızın bütün bileşenleri, yönetimi, teknik ekibi, oyuncusu, personeli ve taraftarlarımızla birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA