Mersin Ampute’den duygulandıran ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Ampute’den duygulandıran ziyaret


 

Haber Merkezi

 

Mersin'i 1.Lig'de temsil eden Mersin Ampute Futbol Takımı, 6 Şubat tarihinde 11 ilde gerçekleşen depremden dolayı uzuvlarını kaybeden depremzedelere ziyaret gerçekleştirdi. Mersin Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam eden hastalara yapılan ziyarete; Mersin Ampute Futbol Takımı Başkanı Ali Yanaç, takım antrenörü Fatma Kara ve sporcular katıldı.

 

“HAYAT SİZLER İÇİN YENİDEN BAŞLIYOR”

Depremzedelere moral ve motivasyon ziyareti yapan Mersin Ampute Futbol Takımı'nda Başkan Ali Yanaç ziyarette depremden dolayı anne, babası ve yeğenini kaybettiğini açıklarken güçlü olunması gerektiğini söyledi. Başkan Yanaç, " Hayat sizler için yeniden başlıyor. Çünkü hayatta kaldınız. Uzuvlarını kaybetmeniz sizin için engel değil. Bunun en büyük örneğini bizim sporcularımız gösteriyor. Hepsi birer engellilerin sesi. Aslan gibi mücadelelerini gösteriyorlar. Onlarla gurur duyuyorum. İnşallah sizlerinde tedavi sürecinden sonra da yanlarınız da olacağız" dedi.

 

“REHABİLİTASYON MERKEZİ KURMA PROJEMİZ VAR”

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen'in selamlarını da hastalara ileten Başkan Yanaç, " Federasyon olarak çok güzel projelerimiz olacak. Mersin'de güzel bir rehabilitasyon merkezi kurma projemiz var. İnşallah bu merkezimizde sizleri ağırlayarak toplumumuza kazandıracağız. Sizin bu süreçte en çok; birlik ve beraberliğe ihtiyacınız var. Mersin Ampute Futbol Takımı'mızın kulüp binası sizlere daima açıktır. Ağırlamaktan şeref duyarız" sözlerini kullandı.

Depremzedeler ise duygulanarak Mersin Ampute Futbol Takımı'na teşekkür etti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA