Belediyeler arasında Tisan kavgası! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Belediyeler arasında Tisan kavgası!


 

HEDİYE EROĞLU

 

Silifke’nin Tisan yarımadasında tartışmalara rağmen devam eden konut projesi inşaatı Büyükşehir ve Silifke belediyesi arasında ‘ruhsat, moloz dökme parası alımı’ tartışması yaşandı.

Büyükşehir ilçe belediyesi Silifke’yi doğa katliamına rağmen inşaatı durdurmamakla eleştirdi. Silifke Belediyesi ise Büyükşehir Belediyesi’nin moloz dökümü için inşaatı yapan firmaya para karşılığı izin vermekle eleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ”Kaçak inşaattan ceza kestiniz mi?” sorusunu yöneltti. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok ise ceza yazıldığını söyleyerek, “Tisan işini geçelim de Silifke’ye bakalım, Silifke halkı adına size yalvarıyorum, yolları yapın, çöpü, arıtmayı çözün. Tisan üzerinden Silifke’den geçemezsiniz. Meclis üyelerinizi bence uyarın, bu işlerle uğraşmasın, hizmete baksınlar. Burada 12 ay kaldı en azından küçük bir hizmet etsinler” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA